Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Babagan awake dhewe

1

Babagan Lintratek

Foshan Lintratek Technology Co., Ltd. (Lintratek) minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing Foshan, China ing taun 2012, nggabungake R&D, produksi, lan nyediakake layanan solusi jaringan global lan produk sing cocog kanggo booster sinyal ponsel lan produk pendukung kanggo nambah daya manungsa. sinyal ponsel sing ringkih ing udakara 150 negara.

Perusahaan & Gudang

Lintratek Group nyakup area udakara 3,000 meter persegi utamane digawe dening telung bagean: bengkel produksi, kantor layanan sawise adol lan gudang produk.Lintratek duwe tim riset ilmiah tingkat dhuwur sing kasusun saka sawetara ahli RF digital.Kangge, minangka pabrikan profesional, Lintratek duwe 3 basis R&D lan produksi sing dilengkapi piranti tes otomatis lan laboratorium produk lengkap.Iki tegese kita bisa nyedhiyakake layanan OEM & ODM, mbantu sampeyan mbangun merek sampeyan dhewe.

2

Produksi R&D

Apa maneh, saben model sing bisa sampeyan tampa wis liwati pirang-pirang tes lan optimasi.Iki minangka bagean utama proses produksi: pangembangan produk, produksi PCB, inspeksi sampling, perakitan produk, inspeksi pangiriman lan pengepakan & pengiriman.

3

Lintratek kang Honours

Lintratek lan umume produke wis lulus Sertifikat Pusat Pengujian Kualitas China, Sertifikat CE EU, Sertifikat ROHS, Sertifikat FCC AS, Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO9001 lan ISO27001… Lintratek wis nglamar meh 30 penemuan lan paten inovasi aplikasi, duwe piranti lunak lan hardware independen. hak kekayaan intelektual.We Care babagan sertifikat kualitas amarga kita pancene pengin ketat karo awake dhewe, lan kita bener nindakake lan terus nindakake.Yen sampeyan butuh salinan laporan sertifikat lan uji coba kanggo bisnis, hubungi kita, kita seneng ngirim sampeyan.

4
5

Minangka pionir industri, Lintratek rangking ing antarane preseden industri babagan teknologi produk, proses produksi, lan skala bisnis.Lan ing 2018, iku menangaké pakurmatan saka "High-tech Enterprise in Guangdong Province, China" karo kekuatan.Saiki, Lintratek wis mbangun hubungan kerjasama karo klien saka 155 negara lan wilayah ing donya, kalebu Amerika Serikat, Kanada, Australia, Rusia, lan sapiturute, lan wis nglayani luwih saka 1 yuta pangguna.

Budaya Perusahaan

Minangka merek sing jujur ​​​​lan perusahaan nasional kanthi rasa tanggung jawab sosial, Lintratek tansah nindakake misi gedhe "ngupayakake jagad ora ana titik wuta lan nggawe komunikasi bisa diakses kabeh wong", fokus ing bidang komunikasi seluler, meksa pelanggan. kabutuhan, aktif inovasi, lan bantuan kedhaftar ngatasi masalah sinyal komunikasi kanggo mimpin kemajuan industri, lan nggawe nilai sosial.Gabung karo Lintratek, ayo mbantu luwih akeh wong supaya lingkungan telekomunikasi luwih apik.


Ninggalake Pesen Panjenengan