Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Kabar produk

  • Prinsip kerja penguat sinyal ponsel

    Prinsip kerja penguat sinyal ponsel

    Penguat sinyal telpon seluler, uga dikenal minangka repeater, kasusun saka antena komunikasi, duplexer RF, amplifier swara kurang, mixer, attenuator ESC, filter, amplifier daya lan komponen utawa modul liyane kanggo mbentuk link amplifikasi uplink lan downlink.Tanda telpon seluler ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan