Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Brand Story

Lintratek

Brand Story

(latar mburi)

Mungkin ing urip saben dina, akeh wong sing nemoni sawetara kahanan kaya iki: nalika kita ana ing bangunan dhuwur modern utawa ing ruang paling ngisor bangunan gedhe, kadhangkala telpon kita ora bisa nampa sinyal telekomunikasi seluler sing apik.Alesan saka asil iki yaiku Efek Shadow saka transmisi nirkabel.Lan efek bayangan iki bakal nimbulaké titik wuta telekomunikasi seluler sajrone transmisi sinyal nirkabel.Mula, kanggo ngatasi masalah iki, kita kudu nggunakake Teknologi Bridging Sinyal Lemah.Iki uga sing utamane nyedhiyakake barang lan layanan Lintratek.

1. Profil Pendiri Lintratek

Shi Shensong (Peter)

CEO saka Lintratek

Cathetan Karir:

● Pakar RF ing lapangan jangkoan jaringan nirkabel

● Pendhiri industri bridging sinyal sing lemah

● UNIVERSITAS EMBA SUN YAT-SEN

●Foshan network business association director

 

Latar mburi bangunan Lintrak:

Pendhiri Lintratek Tech., Sunsong Sek, wis suwe ngerti masalah titik buta sinyal telekomunikasi iki lan wis nyoba mbantu wong ngoptimalake kahanan iki kanthi kawruh babagan Teknologi Bridging Sinyal Lemah, mikir: apa yen aku bisa nggawe sawetara piranti kanggo ngatasi masalah iki lan mbantu luwih akeh wong kanggo njaluk sinyal telpon bar lengkap kabeh wektu.

Sejatine, nalika Pak Sek isih cilik, wis kasengsem ing sinyal nirkabel ngerti yen dheweke bisa nonton TV amarga transmisi sinyal nirkabel.Sawise lulus saka universitas, dheweke miwiti karir ing industri telekomunikasi lan wis berjuang kanggo iku watara 20 taun.

 

lintratek-ketua

2. Penetapan Asal-Usul Lintratek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam

bocah-nonton-tv

Ngimpi saka Bocah

Tekad pisanan yaiku bocah ngimpi, sing diilhami dening transmisi sinyal televisi, kepingin weruh kepiye cara telekomunikasi lan ngimpi dadi bagian saka industri telekomunikasi ing sawijining dina.

elevator-kacilakan

Empati Laka Lift

Bareng mirsani kabar kasus kacilakan lift, amarga sinyal sinyal ing lift lemah, korban ora bisa njaluk tulung lan tiwas.Pendhiri Shensong weruh bilai kasebut, kanthi susah sumpah dheweke kudu nyipta booster sinyal sing luwih apik kanggo nyegah kacilakan kasebut.

lintratek-kulawarga

Nyimpen Esem Staff

Dadi pimpinan perusahaan, Shensong nindakake tanggung jawab sing abot kanggo njaga rasa seneng staf.Wiwit taun 2012 nganti saiki, tim Lintratek bakal saya gedhe lan luwih gedhe.Nanging amarga kebecikan lan katresnan antarane siji lan sijine, aku dadi kulawarga gedhe.Lan Shensong nyoba sing paling apik kanggo tetep dawa.

3. LOGO Lintratek

Logo Lintratek duwe rong warna standar,#0050c7(biru) lan#ff9f2d(oranye).

Birutegese: tentrem, stabilitas, inspirasi, kawicaksanan lan kesehatan.

Oranyetegese: anget, panas, semangat, kreatifitas, owah-owahan lan tekad

Rong jinis warna kasebut minangka semangat Lintratek.

 

Bentuk logo's meaning: panrimo sinyal bar lengkap, tangan nyekeli Piece saka sinyal nyurung lan eseman.Iki nuduhake tim Lintratek nyoba gawe marem para klien kanthi layanan sing apik lan nyedhiyakake lingkungan telekomunikasi sing apik.

lintratek-logo

4. Telung Bagean Inti Lintratek

pabrik

Gudang

Bagean pisanan minangka Lintratek sing paling penting.Jalur produksi nemtokake kualitas booster sinyal lan antena komunikasi.Saben situs ing jalur produksi ketat kanggo mesthekake produk pungkasan bisa digunakake kanthi apik.Uga sadurunge kemasan, booster sinyal lan antena kudu diuji wektu lan wektu fungsi.

gudang

Gudang

Pérangan kapindho yaiku gudang.Ing kene bisa diarani minangka jantung Lintratek.Biasane saben model sinyal booster (sinyal repeater / amplifier sinyal) ana ing saham kanggo mesthekake panjaluk urgent klien.Sadurunge ngirim bingkisan, kita pungkasanipun bakal njupuk test kanggo mesthekake fungsi normal.

sales-tim

Tim Sales

Bagean penting katelu yaiku tim sales kalebu pre-sales lan after-sales.Departemen Pre-sales kanggo nuntun klien kanggo milih model cocok saka booster sinyal lan nggawe rencana marketing kanggo klien.Departemen sawise-sales kanggo ngrampungake masalah sawise-sales kanggo klien.

5. Pangembangan Lintratek

2012.01- Panyiapan resmi Lintratek

2013.01- Pengenalan teknologi & nggawe tim

2013.03- Ngembangake model booster sinyal kanthi sukses

2013.05- Nggawe merek cabang lan nambah pengaruh internasional

2014.10- Produk wis entuk sertifikasi CE Eropa

2017.01- Perluasan skala perusahaan lan panyiapan pusat operasi anyar

2018.10- Produk menang FCC, sertifikasi IC

2022.04- dianakaké 10-taun mengeti

Gabung kanggo bisnis


Ninggalake Pesen Panjenengan