Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Klien & Pameran

lc2

Klien kita

Kanthi pangembangan luwih saka 10 taun, saiki Lintratek wis nggawe kerjasama karo klien saka udakara 150 negara.
Saben taun sawetara distributor teka ing China kanggo ngunjungi perusahaan kita nganti 2020. Dheweke pengin ngerti kanthi jelas kualitas lan jaminan booster sinyal sing arep dituku.Sawetara klien uga teka ing kene kanggo sinau babagan instalasi booster sinyal kit lengkap supaya bisa nyedhiyakake layanan iki menyang klien lokal.Sanadyan kita ngerti COVID-19 pancen pengaruhe babagan urip lan bisnis kita, kayane ngethok hubungan antarane kita lan klien, nanging sejatine, taun-taun iki kita isih tetep sesambungan karo jaringan, telpon swara.

Lan tumindak iki bisa lan nguatake hubungan antarane klien lan Lintratek.Kita yakin babagan produk lan budaya perusahaan, nanging kita isih butuh saran supaya luwih apik.

lc1

Pameran

Wiwit didegake ing taun 2012, Lintratek duwe pengalaman pameran saka macem-macem negara, kanggo nuduhake penguat sinyal lintratek menyang jagad iki.Ana 3 macem-macem wektu pameran teknologi.Dheweke pancen penting kanggo pangembangan Lintratek.

lc3

Pameran Elektronik HK 2014-- 2 taun sabanjure sawise perusahaan diadegake, tim Lintratek nyoba ngenalake awake dhewe menyang jagad iki, nggawa booster sinyal ponsel generasi pertama.

lc4

Pameran Komunikasi AS 2016-- Ing taun iki, tim Lintratek saya gedhe lan kuwat, pangembangan produk lan proses produksi saya tambah diwasa.Malah model klasik, KW20L wis digawe lan digawa menyang AS.Tur iki ngidini Lintratek entuk akeh penggemar anyar saka jagad iki.

lc5

Pameran & Konferensi Internasional India 2018- Ing trip iki, Lintratek ora mung fokus ing booster ponsel produk utama kaya sadurunge.Amarga kita wis ngerti teknologi ngasilake produk sing ndhukung, wektu iki kita nuduhake layanan One-Stop marang wong-wong.We dibukak kanca lawas lan ketemu kanca anyar Kangge.

Kaya sing dingerteni, COVID-19 teka ing taun 2019, pancen kaget banget kanggo kita lan akeh bidang perdagangan impor & ekspor liyane.Akeh perusahaan kalebu Lintratek kudu nyerahake pameran kanggo golek mitra.Mula, Lintratek dadi ngembangake perdagangan ekspor online ing macem-macem platform dagang jaban rangkah.Wektu iki, kahanan diganti.Kita nemokake klien tinimbang nemokake kita.Kita kudu entuk merek LINTRATEK luwih misuwur kanthi jaringan.Kita uga nggunakake jaringan kanggo nyambungake kita lan klien kita.Senajan wektu wis diganti, jaringan nggawe komunikasi luwih trep.


Ninggalake Pesen Panjenengan