Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Solusi Jaringan Kendaraan

Ngatasi solusi jaringan seluler kendaraan kanthi amplifier sinyal telpon Lintratek

Apa sampeyan duwe pengalaman sawetara: nalika sampeyan nyopir ing dalan gedhe, ing dalan gunung, ing pinggiran kutha, liwat desa, ing padesan kasebut, kuitansi sinyal ponsel sampeyan bisa banget, malah ora ana LAYANAN.Apa maneh yen ana sing penting kudu nelpon nanging ora bisa ditindakake amarga sinyal sing ringkih.Swara banget elek lan sedih.

eqgwr
qwejhwej

Utawa yen sampeyan wis biasa lelungan nganggo RV, lan sampeyan pengin nuduhake pemandangan sing apik menyang kanca-kanca nanging foto utawa video ora bisa dikirim kanthi jaringan, sayang banget.

Ana kemungkinan liyane yen perusahaan armada utawa bis, penumpang ora bisa entuk sinyal sing apik nalika lagi ing dalan menyang panggonan sing dituju.Iki bisa dadi pengalaman ala nalika dadi pelanggan.Dadi, bos utawa pimpinan kudu nyoba ndandani masalah kasebut kanggo marem pelanggan.

Dadi, apa sing kudu kita lakoni kanggo ngatasi masalah kasebut?

Kepiye carane nyiyapake kit lengkap booster sinyal ponsel ing kendaraan utawa yacht sampeyan?Ing kene kita duwe gambar kanggo nuduhake pentinge lan fungsi sing nerangake babagan nyurung sinyal panggunaan kendaraan.

hqwhwe

Nanging kanggo macem-macem jinis kendaraan ana solusi sing beda-beda kanggo ndandani masalah sinyal ponsel sing lemah, amarga jumlah pangguna lan jinis operator jaringan seluler, apa maneh, trek normal mobil sampeyan.
1. Jumlah pangguna: pangguna liyane, banjur daya output nyurung sinyal kudu luwih gedhe kanggo ndhukung karya fungsi.
2. Jenis operator jaringan seluler: pita frekuensi saka macem-macem jinis operator jaringan bisa uga beda.
3. trek normal saka kendaraan:yen mobil aktif ing kutha, disaranake sampeyan sawetara model normal, yen ing deso, sampeyan kudu sawetara model luwih kuat saka booster sinyal kit lengkap.
Yen sampeyan perlu kanggo ndandani masalah sinyal banget bangunan ukuran cilik kaya omah, kantor ngarep, studio,klikkene rencana lengkap tuku.Utawa sampeyan bisangirim pitakon, tim sales kita bakal ngubungi sampeyan ing 12 jam lan nyedhiyakake luwih akeh pilihan.

Ing kene kita nyedhiyakake sawetara rekomendasi solusi jaringan sing cocog karo macem-macem aplikasi kendharaan.
Solusi jaringan opsional kanggo macem-macem aplikasi

SinyalBooster

Jinis Kendaraan

Fwae Kit

Conten

Spesifikasi

Frequenband cy

 lintratek kw13a repeater

 kendaraan-jaringan-solusi_08kendaraan-jaringan-solusi_09kendaraan-jaringan-solusi_11

 

 

KW13A BAND TUNGGAL*1

Antena LPDA * 1

Antena langit-langit*4

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

Keuntungan maksimal: 65db

Odaya output: 13dbm

Dukuran: 123*100*19mm

Nlan bobot: 0.31kg

Mung siji band saka

DCS/GSM/WCDMA

(B3/B8/B1)

(1800/900/2100)

 lintratek kw17l repeater

kendaraan-jaringan-solusi_09kendaraan-jaringan-solusi_10kendaraan-jaringan-solusi_20kendaraan-jaringan-solusi_21kendaraan-jaringan-solusi_47 

 

 

 

 

KW17L DUAL BAND*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*2

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

Keuntungan maksimal: 65db

Odaya output: 17dbm

Dukuran: 188*105*20mm

Nlan bobot: 0.6kg

mung2 band:

CA(850+1700)

CD(850+1800)

CG(850+900)

CP(850+1900)

CW(850+2100)

GD(900+1800)

GW(900+2100)

 penguat sinyal lintratek aa23

AA23 TRI BAND*1

Antena wangun hiu * 1

Antena pecut*4

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

Keuntungan maksimal: 70db

Odaya output: 23dbm

Dukuran: 252*143*18mm

Nlan bobot: 0,97 kg

Sndhukung3 band:

CGD(850+900+1800)

CPA(850+1900+1700)

CPL(850+1900+2600/700)

GDW(900+1800+2100)

GDL(900+1800+800)

 lintratek kw20l quad booster sinyal

 kendaraan-jaringan-solusi_07kendaraan-jaringan-solusi_10kendaraan-jaringan-solusi_46kendaraan-jaringan-solusi_47

 

KW20L QUAD BAND*1

Antena wangun hiu * 1

Antena pecut*1

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

Keuntungan maksimal: 70db

Odaya output: 20dbm

Dukuran: 247 + 138 + 28mm

Nlan bobot: 0.98kg

Sndhukung4 band:

850+900+1800+2100

800+900+1800+2100

900+1800+2100+2600

900+1800+2100+700

850+1900+1700+700

850+1900+1700+2600

 lintratek kw20l penguat sinyal penta

 kendaraan-jaringan-solusi_33kendaraan-jaringan-solusi_34kendaraan-jaringan-solusi_35kendaraan-jaringan-solusi_45

KW20L QUAD BAND*1

Antena wangun hiu * 1

Cantena eiling * 1-3

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

Keuntungan maksimal: 70db

Odaya output: 20dbm

Dukuran: 245*165*32mm

Nlan bobot: 1.25kg

Sndhukung5 band:

900+1800+2100+2600+800

900+1800+2100+2600+700

850+1900+1700+2600+700

850+1900+1700+2600+800

Info saka grafik nuduhake kita siji band booster sinyal lan multi-band booster sinyal cocok kanggo macem-macem jinis kendaraan.Yen kanggo mobil pribadi, booster sinyal seluler siji band cukup, nanging yen kanggo transportasi umum kaya bis, armada, subway lan liya-liyane, tegese akeh wong sing bakal mlebu, mula penguat sinyal multi-band luwih apik.

Saiki sampeyan ndeleng, booster sinyal ponsel minangka produk potensial ing pasar lokal, perlu ing bangunan sanajan ing kendaraan, yen sampeyan importir utawa grosir, aja kantun kesempatan kasebut lan hubungi kita kanggo mbangun hubungan kerjasama.

Isih ana siji bab sing kudu disinaoni, yaiku sadurunge arep tuku booster sinyal ponsel, sampeyan kudu ngonfirmasi pita frekuensi operator jaringan pangguna.
Yen sampeyan saka Amerika Kidul, manggaklik kenekanggo mriksa model pita frekuensi tengen sing cocok.
Yen sampeyan saka Amerika Utara, manggaklik kenekanggo mriksa metu.
Yen sampeyan saka Afrika, manggaklik kenekanggo njaluk rekomendasi sing bener.
Yen sampeyan saka Eropah, manggaklik kenekanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan solusi jaringan karo band tengen.


Ninggalake Pesen Panjenengan