Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Hubungi Kita

Foshan Lintratek Technology Co., Ltd.

alamat

1 Floor, Building 8, Fanjiaju Creative Industrial Park, Sanyou South Road, Shiwan Town, Chancheng District, Foshan City, Guangdong Province, China

Telpon

Ponsel: +86 130 7742 0659

Telpon: +86 0757 8230 1050

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu,Minggu: Tutup

Ninggalake Pesen Panjenengan


Ninggalake Pesen Panjenengan