Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Operator Jaringan Amerika Utara

Bantuan kanggo nggedhekake kekuatan sinyal operator jaringan ing Amerika Utara

Operator jaringan seluler utama (MNO) ing Amerika Utara
Ing Amerika Serikat, operator jaringan utama yaiku: Verizon Wireless, AT&T, T-Mobile, Sprint, US Cellular lan perusahaan lokal liyane.

operator jaringan ing Amerika Utara

Lan ing Kanada lan Meksiko, MNO utama yaiku:Rogers, Telus, Bell, Virgin Mobile, Movistar lan AT&T.

operator jaringan CA MX

Bandingake antarane operator jaringan seluler ing Amerika Utara

Sanadyan kita mung ujar manawa pita frekuensi padha, isih ana sawetara beda ing antarane operator jaringan kasebut.Ing bagan ing ngisor iki, kita bisa mriksa pita frekuensi 2G, 3G lan 4G saka operator jaringan seluler utama ing Amerika Utara.

Nework Carrier

Tipe Jaringan

OPerating Band

network-operator-in-north-america_02

2G

BC0(800), BC1(1900)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B13 (700), B66 (1700/2100)

network-operator-in-north-america_01

2G

B5 (850)

3G

B2 (1900)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B12 (700)

 network-operator-in-north-america_04

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B5 (850), B12/14/17/29 (700), B30 (2300)

 network-operator-in-north-america_05

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B4 (1700/2100 AWS AF)

4G

B2 (1900), B4/66(1700), B5 (850), B12 (700), B71 (600)

 CA-MX-network-carrier_03

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700), B7 (2600), B12 (700)

CA-MX-network-carrier_02

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B5 (850), B12/13/17 (700), B66 (1700)

 CA-MX-network-carrier_04

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700, B7 (2600)

 CA-MX-network-carrier_05

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700)

B2(1900), B4(1700), B5(850), B12/13/17(700)

Nanging kepiye carane entuk informasi pita frekuensi operator jaringan kasebut, saka band sing akurat?Ing kene kita menehi sawetara tips kanggo mriksa frekuensi operator jaringan seluler sing sampeyan gunakake:
1.Telpon menyang perusahaan jaringan seluler njaluk supaya mriksa sampeyan langsung.
2.Download APP "Cellular-Z" kanggo mriksa yen sampeyan nggunakakeSistem Android.
3. Telpon "*3001#12345#*" → Klik "Serving Cell Info" → Priksa "Freq Band Indicator" yen sampeyan nggunakakeSistem iOS.

1658111452650

Dadi, sawise sampeyan ngerteni pita frekuensi operator jaringan sing sampeyan gunakake, saiki sampeyan bisa milih solusi sing cocog kanggo ngedongkrak panrimo sinyal ing ponsel sampeyan.
Kombinasi opsional kanggo ngedongkrak sinyal MNO ing Amerika Utara

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

Ckeluwihan

Pita frekuensi

AFungsi GC

Operator Jaringan

 lintratek kw20l limang

KW17L dual band*1

Antena yagi*1

Panel antena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

B5+B1 √

NO

network-operator-in-north-america_02network-operator-in-north-america_01network-operator-in-north-america_04network-operator-in-north-america_05CA-MX-network-carrier_02CA-MX-network-carrier_04CA-MX-network-carrier_05

lintratek kw23c 

KW23C dual band*1

Antena LPDA * 1

Panel antena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

YES

 lintratek kw20l quad

KW20L quad band*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600m2

B5+B2+B4+B7 √

B5+B2+B4+B12 √

B5+B2+B4+B28 √

YES

 network-operator-in-north-america_02network-operator-in-north-america_01CA-MX-network-carrier_06network-operator-in-north-america_05CA-MX-network-carrier_02CA-MX-network-carrier_04network-operator-in-south-america_03CA-MX-network-carrier_03

 lintratek kw20l limang

KW20Lgangsalband*1

Yagiantena*1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600sqm

B5+B2+B4+B12+B13

B5+B2+B4+B28+B7 √

YES

lintratek kw27f 

KW23Ftriband*1

Antena LPDA * 1

Celingantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

1000-3000sqm

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

AGC + MGC

Ing grafik kita nuduhake sawetara model fitur sakabooster sinyal multi-band, kalebu dual band, tri band, kotak band lan limang band.Yen sampeyan kasengsem ing wong, plsklik ngisorkanggo mangerteni sing luwih rinci, utawa sampeyan mung bisa hubungi kita kanggo takon solusi jaringan cocok.

Yen sampeyan penginngatur pita frekuensi khususnyukupi panjaluk pasar lokal sampeyan, hubungi tim sales Lintratek kanggo informasi lan diskon.Lintratek wis luwih sakaPengalaman 10 taun minangka pabrikanproduk telekomunikasi kayata amplifier sinyal lan antena booster.Kita duwe studio R&D lan gudang kanggo nyedhiyakake sampeyanlayanan OEM & ODM.


Ninggalake Pesen Panjenengan