Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Operator jaringan Asia & Australia

Nggedhekake panrimo sinyal operator jaringan seluler ing Asia & Australia

Operator jaringan seluler utama (MNO) ing Asia & Australia

Ing Asia (kajaba 3 MNO utama China), utamaoperator jaringan, utawa kita ngomongoperator jaringan seluler (MNO)ana ing dhaptar ing ngisor iki:Vodafone, Telenor, celcom, Smart, airtel, Jiolan perusahaan lokal liyane.Lan ing Australia, MNO utama yaikuTelstra, Optus lan Vodafone.

operator jaringan ing asia australia

Amarga ana akeh persamaan sajrone operator jaringan seluler ing Asia lan Australia, kita nyoba nganalisis ing artikel iki.Yen sampeyan saka bawana liyane, klik kanggo informasi luwih lengkap babagan operator jaringan seluler:Amérika Kidul, Amerika Utara, Afrika, Eropah.

Alasan kenapa kita kudu tuku booster sinyal ponsel sing cocog

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing papan sampeyan ing Asia utawa ing Australia, ana akeh operator jaringan kanggo pilihan sampeyan, mula sampeyan bisa uga nggunakake luwih saka siji jinis, uga sampeyan lan kanca-kanca utawa kulawarga nggunakake layanan sing beda-beda.
Contone, nalika sampeyan nggunakakeVodafone karo 2G 3G 4G, Kangge kertu SIM kapindho sampeyan sakatelenor karo 2G 3G 4G, saiki sampeyan bisa nemoni sawetara masalah yaiku, ing panggonan sing padha, panrimo sinyal seluler saka 4G Vodafone bar kebak nanging panrimo telenor 4G banget.Kahanan iki disebabake deningband frekuensi bedasaka loro operator jaringan lan prabédan saka jarak saka menara basa.
Mulane, kanggo ngiyataken panrimo sinyal sel telpon banget saka operator jaringan seluler beda, kita kudu milih nyurung sinyal telpon seluler cocog band frekuensi tengen.

Ing kene kita pengin nuduhake grafik kanggo dhaptar pita frekuensi sing beda-beda saka operator jaringan seluler sing beda-beda.
Pita frekuensi operator jaringan seluler ing Australia

Nework Carrier

Tipe Jaringan

OPerating Band

network-operator-in-asia-australia_03

3G

B1(2100), B5(850)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B28 (700)

 network-operator-in-asia-australia_01

2G

B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B5 (850), B3 (1800)

network-operator-in-asia-australia_08

2G

B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B28 (700), B40 (TD 2300)

 network-operator-in-asia-australia_11

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B3 (1800)

 network-operator-in-asia-australia_10

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B5 (850)

4G

B3 (1800), B28 (700)

Pita frekuensi operator jaringan seluler ing Asia

Nework Carrier

Tipe Jaringan

OPerating Band

 network-operator-in-asia-australia_01

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 network-operator-in-asia-australia_05

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B5 (850)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B28a (700)

 network-operator-in-asia-australia_04

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100)

4G LTE

B3 (1800), B7 (2600)

 operator-jaringan-ing-Eropa_04

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B3 (1800)

 network-operator-in-asia-australia_06

2G GSM

B1 (2100), B8 (900),B2 (1900)

3G UMTS

B1 (2100), B9 (1800 Jepang), B19 (800)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B19 (800), B21 (1500), B28b (700), B42 (TDD 3500)

 network-operator-in-asia-australia_02

2G GSM

B3(1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B5 (850)

4G LTE

B3 (1800), B5 (850)

 network-operator-in-asia-australia_07

2G GSM

B3 (1800), B8 (900)

3G UMTS

B1 (2100), B8 (900)

4G LTE

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600),B8 (900)

Miturut informasi ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ngerteni manawa, ora preduli ing Australia utawa ing Asia,palinglumrahpita frekuensioperator jaringan yaikuB8(900), B1(2100), B3(1800), B20(800), B28(700) lan B7(2600).

IYen kita isih durung nyebutake babagan informasi operator jaringan sing sampeyan gunakake, ana situs web kanggo mriksa frekuensi jagad:https://www.kimovil.com/ .

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun nyedhiyakake solusi jaringan lan piranti sing cocog kanggo pangguna saka saindenging jagad, ing kene kita duwe sawetara pilihan amplifier sinyal ponsel kit lengkap kanggo sampeyan.

Kombinasi opsional kanggo ningkatake sinyal ponsel ing Asia & Australia

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

Ckeluwihan

Pita frekuensi

AFungsi GC

Operator Jaringan

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

Antena LPDA * 1

Antena langit-langit * 1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B3+B20 √

YES

 network-operator-in-asia-australia_01network-operator-in-asia-australia_02network-operator-in-asia-australia_03network-operator-in-asia-australia_04network-operator-in-asia-australia_05network-operator-in-asia-australia_06network-operator-in-asia-australia_07network-operator-in-asia-australia_08network-operator-in-asia-australia_09network-operator-in-asia-australia_10network-operator-in-asia-australia_11

lintratek kw20l quad 

KW20L quad band*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600m2

B5+B8+B3+B1 √

B8+B3+B1+B20 √

B8+B3+B1+B7 √

B8+B3+B1+B28 √

YES

 lintratek kw20l limang

KW20L penta band*1

Yagiantena*1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600sqm

B8+B3+B1+B28+B7 √B8+B3+B1+B20+B7 √

YES

lintratek kw27f 

KW23Ftriband*1

Antena LPDA * 1

Celingantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

1000-3000sqm

B5+B3+B1 √

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B1+B7 √

B3+B1+B7 √

AGC + MGC

Ing dhaptar produk, kita nuduhake sawetara model fungsional amplifier sinyal multi-band, kalebu amplifier tri-band, amplifier kotak-band lan malah amplifier penta-band.Yen sampeyan kasengsem ing wong-wong mau, monggo klik pic produk kanggo rincian liyane, utawa sampeyan bisa hubungi kita langsung kanggo takon babagan solusi jaringan cocok.Kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh layanan solusi ngedongkrak jaringan kanthi rega sing cukup.Kita uga duwe macem-macem desain liyane ing kene sing isih durung kasebut, plsklik kene kanggo ngundhuh katalog produk kita.

Yen sampeyan pengin ngatur pita frekuensi khusus kanggo nyukupi kabutuhan pasar lokal, hubungi tim sales Lintratek kanggo informasi lan diskon.Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen produk telekomunikasi kayata amplifier sinyal lan antena booster, Lintratek duwe laboratorium lan gudang R&D dhewe kanggo nyedhiyakake layanan OEM & ODM sing paling apik ing industri telekomunikasi.


Ninggalake Pesen Panjenengan