Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Item Layanan Lintratek

Layanan OEM & ODM

Lintratek nyedhiyakake layanan OEM & ODM kanggo klien, kita bisa nindakake iki amarga kita duwe departemen lan gudang R&D, mesin produksi maju lan jalur produksi sing efisien.Bener, sajrone 10 taun iki, Lintratek wis nampa akeh pitakon layanan OEM&ODM, lan nindakake pakaryan sing apik saben wektu.Yen sampeyan pengin mbangun merek sampeyan dhewe lan butuh produksi sing penting, kita yakin bisa nggawe kanthi sampurna lan ngirim ASAP.
A: Apa prabédan antarane OEM lan ODM?
Miturut katrangan saka wikipedia, OEM, utawa kita ngomong produsen peralatan asli, umume diarani minangka perusahaan sing ngasilake bagean lan peralatan sing bisa dipasarake dening pabrikan liyane.Tegese, yen sampeyan pengin nggawe model dhewe saka booster sinyal ponsel lan antena komunikasi, lan merek sampeyan dhewe, saka papan sirkuit inti menyang desain njaba, nanging sampeyan ora kasedhiya kanggo produksi, sampeyan bisa nelpon Lintratek kanggo nindakake. kanggo sampeyan.
ODM (produsen desain asli) tegese kita Lintratek duwe properti desain model kasebut, nanging kita nyedhiyakake layanan khusus label utawa warna.Ing sawetara cara, sampeyan uga bisa mbangun merek dhewe kanthi njaluk layanan ODM.
Ing sistem produksi Lintratek sing diwasa, saben produk bakal lulus tes sing ketat nalika ana ing proses setengah rampung lan proses rampung.Kene sawetara kasus sukses layanan OEM & ODM kita.
B: Apa MOQ layanan Lintratek OEM & ODM?
Umumé, MOQ saka Lintratek OEM repeater sinyal seluler yaiku 100PCS;lan MOQ saka ODM punika 1000PCS.

Layanan pra-sales

Sawise nampa pitakon liwat telpon utawa email, kita bakal nyoba ngubungi sampeyan kanggo sinau babagan kahanan sampeyan: lokasi sampeyan (negara lan kutha), jaringan sing sampeyan gunakake, lingkungan telekomunikasi, rencana pemasaran sampeyan yen sampeyan pengin. tuku kanggo adol maneh…
Mula, kita bisa menehi rekomendasi model amplifier sinyal ponsel sing pas lan cocog lan produk liyane sing ndhukung kanggo sampeyan.
Yen sampeyan pengin tuku kanggo panggunaan pribadi, kita bakal menehi rekomendasi model sing paling efisien babagan perasaan pengalaman sampeyan, yen sampeyan duwe watesan anggaran, kita uga bakal menehi rekomendasi sawetara model sing terjangkau kanggo pilihan sampeyan.
Yen sampeyan grosir utawa distributor lan rencana tuku penguat sinyal Lintratek kanggo adol maneh, kita bakal menehi rekomendasi model sing paling adol kanthi tingkat konsumsi ing papan lokal sampeyan.

Layanan sawise-sales

Sawise sampeyan nampa barang lan nginstal piranti, bisa uga amarga sawetara alasan, mesin ora bisa mlaku kanthi apik.Kaping pisanan, sampeyan bisa ngubungi tim sawise-sales profesional lan njlèntrèhaké masalah sampeyan, tim kita bakal nyoba paling apik kanggo ngatasi.Sawise sampeyan nyoba solusi kasebut nanging masalah kasebut isih ora bisa diatasi, ing kene kita duwe barang layanan sawise adol kanggo nglindhungi keuntungan sampeyan.

Bali menyang 30 Dina

Return Alasan

Ragad kiriman kirim

Ragad kiriman bali

produkKualitas

Lintratek

Lintratek

Oana Alasan

Client

Client

orae:

  1. Mangga nawakakebukti(video utawa foto) kanggo mbuktekake "Pkualitas produk”.
  2. "Kualitas Produk" ora kalebu Frekuensi-Ora-Cocok, yen klien pengin mbalekake barang amarga masalah frekuensi, klien kudu mbayar ragad pengiriman kanggo ngirim lan bali.

 

Otaun anyar Guarantee& Lyen- Pangopènan dawa

Kebijakan Garansi

Kirimi-bali menyang pabrikragad pengiriman

Kirim-bali-kanggo-klienragad pengiriman

produkKualitas Ing Setaun

Klien

Lintratek

produkKualitas Ngluwihi Setaun

Client

Client

Instruksi Instalasi

Sawise sampeyan nampa bingkisan lengkap kit sel telpon nyurung sinyal, sampeyan bakal nemokake sing ana buku pandhuan ing paket, nang ana bagean instruksi instalasi.Uga, kita bakal nyedhiyani sampeyan video kanggo nuduhake carane nginstal langkah dening langkah.Klik kene kanggo ngundhuh chip video.

Pembayaran & Pengiriman

Yen sampeyan pungkasane pengin nggawe pesenan, minangka referensi, kita biasane nampa cara pembayaran iki: PayPal, transfer bank, kertu kredit, T / T, Western Union ... Babagan reresik, kita bakal nyiapake dokumen babagan sampeyan.
Istilah perdagangan umum sajrone proses bisnis yaiku EXW, DAP lan FOB, biasane kanggo pelanggan pungkasan, kita bakal milih perusahaan pengiriman sing cocog lan terjangkau (FedEx, DHL, UPS minangka pilihan pertama) istilah DAP.Apa maneh, Lintratek duwe gudang, tegese model paling akeh ana ing saham.Sawise rampung pembayaran, kita bakal ngatur pengiriman kanggo sampeyan.


Ninggalake Pesen Panjenengan