Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Transmisi jarak adoh

Transmisi sinyal nirkabel jarak adoh karo repeater kuat Lintratek

Kanthi perkembangan jaman, akeh desa sing dieksploitasi kanggo nyambungake kutha lan kutha.Jaringan transportasi ndadekke akeh penak kanggo wong.Lan ana prekara penting sing kudu digatekake sajrone nyiapake jaringan transportasi:transmisi sinyal nirkabel.
Contone, area pemukiman anyar ing pinggiran kutha, dalan gedhe anyar, trowongan jarak adoh liwat gunung, stasiun sepur / sepur ing wilayah deso… Tanpa telekomunikasi ing panggonan kasebut, ora ana sukses pembangunan anyar. zona.

1.1 transmisi sinyal nirkabel jarak adoh

Dadi, apa sing kudu ditindakake kanggo njamin kabeh sistem telekomunikasi sajrone mbangun zona pangembangan, kanggo mesthekake yen ora ana alangan transmisi sinyal nirkabel ing wilayah pedesaan?
Ing kene kita pengin ngenalake sawetara konsep anyar:Transmisi sinyal nirkabel jarak jauh lan repeater serat optik.
Transmisi sinyal nirkabel jarak adoh: Kirimake sinyal telpon seluler / radio nirkabel saka menara dhasar menyang tujuan deso kanthi piranti sing jenenge repeater.Babagan repeater piranti sing cocog kanggo transmisi sinyal nirkabel jarak adoh, kita Lintratek bisa nyedhiyakake rong pilihan: repeater kuat gain dhuwur normal lan repeater serat optik.
Serat optik repeater:Kanthi Donor Booster, Remote Booster, Donor Antena lan Line Antena kanggo nyadari jarak dawa (karo kabel serat 5-10km) transmisi sinyal nirkabel.

Bentenipun antarane repeater kuat normal lan repeater serat optik:

 1.2 transmisi sinyal nirkabel jarak adoh  1.3 transmisi sinyal nirkabel jarak adoh

repeater kuat normal

repeater serat optik

Minangka gambar nuduhake kita, prabédan paling gedhe antarane rong sistem iki: Serat optik repeater budhal dening Host booster lan Line booster.Iki loro departemen disambungake dening dawa selaras Kabel Serat.Utawa kita bisa ngomong, host booster plus line booster padha karo siji repeater kuat normal.Kanthi sistem repeater serat optik, kita bisa nyadari transmisi sinyal nirkabel jarak adoh sing cocog kanggo wilayah deso kasebut.

Kanggo ngidini sampeyan sinau luwih lengkap babagan transmisi sinyal nirkabel jarak jauh lan penguat sinyal kuat Lintratek, ing kene kita pengin nuduhake kabeh proses babagan salah sawijining kasus proyek:Solusi jaringan trowongan jalan raya.
Ing tanggal 22 April 2022, kita Lintratek nampa pitakon saka Pak Lew, ujar manawa dheweke wis kontrak proyek pemerintah: bangunan trowongan jalan raya.Sauntara kuwi, dheweke kudu ngatasi kuitansi sinyal ponsel sing ringkih sajrone proses trowongan kabeh.Mula dheweke njaluk tulung marang Lintratek.

wqhg
qwh

Sawise kita komunikasi karo klien kita Pak Lew, kita ngerti yen dawane siji trowongan yaiku 2,8km.Lan tugas kita nyedhiyakake solusi jaringan rencana lengkap kanggo nutupi rong terowongan searah (saben udakara udakara 2.8km).Amarga jarak dawa, kita kudu ngganti repeater serat optik tinimbang repeater kuat normal.

1.4 transmisi sinyal nirkabel jarak adoh

Kanggo nutupi rong terowongan 2.8km, disaranake nginstal rong sistem repeater serat optik ing saben sisih (wetan lan kulon).Saben booster inang kudu disambungake karo 2 bagéyan boosters baris, mulane, kene kita kudu nggunakake 2-cara splitter kanggo éling.Lan saben nyurung baris kudu disambungake karo 2 bêsik ngirimaken antena, uga 2-cara splitter perlu kene.Kaya sing dingerteni, saben antena ngirim bisa nutupi jarak 500-800m, mula rencana lengkap kaya sing ditampilake ing gambar kasebut cukup.

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo nggawe booster sinyal lan nyedhiyakake solusi jaringan klien, utamane profesional ing kasus proyek transmisi sinyal nirkabel jarak jauh lan instalasi repeater sing kuat.Kita uga duwe macem-macem model kanggo pilihan klien ketemu aplikasi beda.

PModel produk Channel Spesifikasi Frequency Band
 pengulangan sinyal F Single Blan170 * 270 * 60 mm Mkapak Garin: 85dBODaya output: 33dBmRipple ing Band: ≤6dB

Mjangkoan kapak: 3000sqm

RKonektor F: N-Female N

CDMA: 850MHzGSM: 900MHzDCS: 1800MHz

WCDMA: 2100MHz

Dual Blan220 * 270 * 60 mm CD: 850+1800MHzDW: 1800 + 2100 MHzGD: 900+1800MHz

GW: 900+2100MHz

Triple Blan330 * 270 * 60 mm CDW: 850+1800+2100CGD: 850+900+1800CGW: 850+900+2100

GDW: 900+1800+2100

DWL: 1800+2100+2600

 Penguat sinyal KW35A Single Blan Mkapak Garin: 90dBODaya output: 35dBmRipple ing Band: ≤6dB

MJangkoan kapak: 30000sqm

Sukuran: 330*310*130 MM

RKonektor F: N-Female N

CDMA: 850MHzGSM: 900MHzDCS: 1800MHz

WCDMA: 2100MHz

Dual Blan CD: 850+1800MHzDW: 1800 + 2100 MHzGD: 900+1800MHz

GW: 900+2100MHz

Triple Blan CDW: 850+1800+2100CGD: 850+900+1800CGW: 850+900+2100

GDW: 900+1800+2100

DWL: 1800+2100+2600

 repeater serat optik 5 WATT(Single/dual/triple band) Mkapak Garin: 95dBODaya output: 5W CDMA: 850MHzGSM: 900MHzDCS: 1800MHz

GD: 900+1800MHz

GDW: 900+1800+2100MHZ

10 WATT(Single/dual/triple band) Mkapak Garin: 100dBODaya output: 10W
20 WATT(Single/dual/triple band) Mkapak Garin: 105dBODaya output: 20W

Yen sampeyan minangka kontraktor proyek pangembangan lan kudu ngrampungake masalah telekomunikasi, aja ragu-ragu maneh lan hubungi Lintratek kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan teknologi transmisi sinyal nirkabel.
Kita uga nyedhiyakake solusi jaringan miturut operator jaringan (operator jaringan) ing panggonan lokal sampeyan:
Yen sampeyan saka Amerika Kidul, manggaklik kenekanggo mriksa model pita frekuensi tengen sing cocok.
Yen sampeyan saka Amerika Utara, manggaklik kenekanggo mriksa metu.
Yen sampeyan saka Afrika, manggaklik kenekanggo njaluk rekomendasi sing bener.
Yen sampeyan saka Eropah, manggaklik kenekanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan solusi jaringan karo band tengen.


Ninggalake Pesen Panjenengan