Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Lintratek ngendi lokasine?

Lintratek Technology Co., Ltd. Dumunung ing Foshan, China, cedhak Guangzhou.

Apa produk utama Lintratek?

Lintratek nyedhiyakake produk lan layanan sing relevan karo telekomunikasi utamane kalebu booster sinyal ponsel, antena ruangan, antena njero ruangan, jammer sinyal, kabel komunikasi, lan produk pendukung liyane.Apa maneh, kita nyedhiyakake rencana solusi jaringan lan layanan tuku siji-mandeg sawise entuk panjaluk sampeyan.

Kepiye cara milih booster sinyal sing cocog?

Yen sampeyan tuku kanggo panggunaan pribadi, disaranake sampeyan takon karo tim penjualan Lintratek dhisik.Kita bakal nuntun sampeyan mriksa frekuensi operator jaringan ponsel sampeyan ing wiwitan.Banjur kita bakal sinau kanthi jelas babagan aplikasi sampeyan (struktur lan jangkoan) lan jumlah pangguna, pungkasane bakal menehi rekomendasi sing cocog lan ngirim kutipan.
Yen sampeyan pengin tuku kanggo adol maneh, kita duwe luwih saka 30 seri beda kanggo pilihan sampeyan, nanging ing wiwitan, kita kudu neliti babagan pasar ing panggonan lokal, kalebu analisis pelanggan, operator jaringan utama lokal lan anggaran tuku, lan banjur kita bakal menehi rekomendasi model cocok kanggo adol maneh.

Apa cara pembayaran sing kasedhiya yen aku pengin nggawe pesenan?

Kita nampa macem-macem cara pembayaran.Biasane PayPal, T / T, transfer bank, Western Union minangka cara sing paling kerep dadi pilihan klien kita.

Pira dina aku bisa nampa bingkisan sawise rampung pembayaran?

Kita bakal ngatur pengiriman ASAP, biasane milih DHL, FedEx, perusahaan pengiriman UPS, lan sampeyan bakal nampa bingkisan ing 7-10days.Umume model booster sinyal lintratek ana ing saham.

Kepiye proses produksi penguat sinyal Lintratek?

Saben piranti penguat sinyal Lintratek bakal ngliwati wektu lan wektu proses produksi lan uji fungsi sadurunge dikirim.Proses produksi utama kalebu bagean kasebut: riset lan percetakan papan sirkuit, sampling setengah rampung, perakitan produk, uji fungsi, kemasan lan pengiriman.

Apa produk sampeyan duwe sertifikasi utawa laporan tes produk sing wis diverifikasi?

Mesthi, kita duwe sertifikasi sing diverifikasi dening organisasi sing beda-beda saka jagad iki, kayata CE, SGS, RoHS, ISO.Ora mung kanggo macem-macem model booster sinyal ponsel, nanging perusahaan Lintratek wis menang sawetara penghargaan saka omah lan ing kapal.Klik kene kanggo mriksa liyane, yen sampeyan butuh salinan, hubungi tim sales kita kanggo sing.


Ninggalake Pesen Panjenengan