Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Operator Jaringan Afrika

Sinyal Booter Dhukungan Operator Afrika

» Jinis Operator Jaringan Afrika

» Jinis Pita Frekuensi

» Kemungkinan Pasar Booster Sinyal Afrika

» Rekomendasi Penguat Sinyal

Sinyal Booter Dhukungan Operator Afrika

» Awet lan Kluwarga

» Rega nengsemake kanggo umum

» Gampang kanggo Instal dening wong

» Njaluk Telpon Nang endi wae Kapan wae

Nalika kita entuk sinyal sing ringkih ing omah, kantor, lift, pusat perbelanjaan utawa ing deso liyane, kita bisa uga mikir yen kudu ana penguat sinyal ponsel sing digunakake ing kene.Nanging sadurunge sampeyan tuku kit lengkap booster sinyal ponsel, sampeyan kudu ngerti manawa kita kudu milih piranti sing cocog miturut operator jaringan sing digunakake.
Ing negara-negara Afrika, operator jaringan utama yaiku:MTN, Orange, Telecel, Airtel, Vodacom, Telkom, Cell C lan perusahaan lokal liyane.

africa-network-carrier

Ⅰ.Apa pita frekuensi Afrika?

Kanthi operator jaringan sing beda-beda ing macem-macem negara ing Afrika, jinis pita frekuensi Afrika bisa uga beda-beda.

telpon-dening-MTN-ing-Afrika

Njupuk conto karoMTNing Afrika Kidul, Uganda, Nigeria lan Ghana:

negara 2G (GSM) 3G (UMTS) 4G (LTE)
Afrika Kidul 900/1800 2100 1800
Uganda 900 2100 2600
Nigeria 900/1800 2100 -
Ghana 900/1800 900/2100 -

Minangka grafik nuduhake kontras, kita bisanyimpulakesawetara titik:

1.Operator jaringan sing padha ing negara liya, pita frekuensi bisa uga beda.

2.Operator jaringan sing padha ing negara sing padha, nduweni pita frekuensi sing beda-beda sing cocog karo 2G, 3G lan 4G.

3.Ing Afrika, pita frekuensi biasane: 900mhz, 1800mhz, 2100mhz, 2600mhz.

TIPS:

Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan pita frekuensi operator jaringan sing digunakake ing panggonan lokal sampeyan, iki situs web praktis sing disaranake kanggo sampeyan:www.frequencycheck.com

Ketik jeneng negara utawa operator jaringan sing sampeyan gunakake lan priksa.

frekuensi-mriksa-kanggo-africa

Ⅱ.Kemungkinan pasar booster sinyal ing Afrika

desa-sinyal-booster-kanggo-africa

Ing pasar gedhe ing Afrika, apa sing bisa ngembangake bisnis booster sinyal ponsel?

Iki minangka2 faktor sing mengaruhikemungkinan pasar booster sinyal ing Afrika:

1. Jangkoan jembar negara-negara Afrika lan distribusi stasiun pangkalan ora cukup.

karo30,3 yuta kilometer persegijangkoan ing Afrika, area taman satwa liar, desa deso duwe proporsi dhuwur, nanging base station (menara sinyal) operator jaringan kasebut pancen ora bisa disebarake kanthi wiyar.Dadi, booster sinyal utamane penguat sinyal jangkoan lebar sing kuat bisa dadi penting banget kanggo nambah kuitansi sinyal ponsel kanggo wong asli utawa turis.

2. Ponsel cerdas digunakake akeh lan 4G malah 5G berkembang.

Ponsel cerdas saiki akeh digunakake.Lan sinyal ponsel 4G malah 5G ditrapake ing negara-negara Afrika sacara universal.Ing kutha utawa desa, basis populasi akeh, kanthi pengalaman urip normal, sampeyan bisa uga ngerti yen kuitansi sinyal ponsel ora kuwat yen ana luwih akeh wong ing sawijining panggonan.Penguat sinyal ponsel bisa migunani yen dipasang ing omah, kantor, kantin utawa malah mall.

njupuk-telpon-ing-afrika

Ⅲ.Rekomendasi Sinyal Booster Miturut Lintratek

https://www.lintratek.com/aa20-wholesale-5-band-mgc-lte-4g-800mhz-mobile-signal-booster-for-europe-africa-product/

Lintratek duwe luwih saka 500 macem-macem model sing nyukupi kabutuhan sing beda.

Sampeyan bisa milih sing cocok kanggo adol ing pasar lokal kanthi rega langsung pabrik.

Lintratek nyedhiyakake layanan ONE-STOP, ing kene sampeyan bisa tuku booster sinyal berkualitas kanthi antena komunikasi sing cocog lan aksesoris liyane.

KW16L-GSM-SIGNAL-BOOSTER

KW16L-Single Band Signal Booster

MOQ: 50 PCS

Harga Unit: 12.55-23.55USD

gain: 65db, 16dbm

Pita frekuensi: 850/900/1800/2100 MHz

Cakupan: 200m2

AA23-tri-band-sinyal-booster

AA23-Triple Band Signal Booster

MOQ: 50 PCS

Harga Unit: 44.50-51.00USD

gain: 70db, 23dbm

Pita frekuensi: 900+1800+2100mhz

Cakupan: 600m2

kw35a-4g-sinyal-nyurung

KW35A-Single / Dual / Triple Band

MOQ: 2 PCS

Harga Unit: 235-494USD

gain: 90db, 35dbm

Pita frekuensi: 850/900/1800/2100 MHz

Cakupan: 10000m2

Ⅲ.Kenapa Pilih Lintratek

Layanan Kita

1. Dhukungan OEM & ODM layanan selaras.

2. Pangiriman cepet ing 3-7 dina karo produk ing saham.

3. Supply babar pisan 12 sasi.

Waca liyane

Apa Bisa Karo Kita

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri telekomunikasi, duwe gudang lan gudang, ana ing 3 dhaptar produsen booster sinyal paling dhuwur ing China.Kanthi kabeh sistem manufaktur lan grosir, Lintratek misuwur ing saindenging jagad ing pasar booster sinyal ing 155 negara.

Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan


Ninggalake Pesen Panjenengan