Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Gedung Ukuran Gedhe

Solusi jaringan seluler bangunan ukuran gedhe kanthi booster sinyal ponsel Lintratek

Saiki, piranti telekomunikasi mligine handphone pancen wigati ing urip saben dinane.Nanging telpon seluler ora tansah bisa nampa sinyal apik ing sawetara panggonan, kok?Iki bisa disebabake sawetara alasan: jarak saka menara dhasar sinyal ponsel adoh banget, tembok bangunan kasebut nyuda transmisi sinyal, akun pangguna sinyal ponsel ing papan sing padha kakehan ...
Dadi, apa sing bisa ngatasi masalah kasebut sajrone sedetik?Jawabane yaiku penguat sinyal ponsel, utawa kadhangkala kita ujar penguat sinyal utawa pengulangan sinyal.Mungkin kanggo sawetara wong, iku anyar lan asing sing durung tau krungu sadurunge.Nanging sejatine ana ing urip kita ing endi wae.Ing mall, bangunan bisnis modern, parkir, omah sampeyan, kantor sampeyan ...

aplikasi

Ing panggonan-panggonan iki biasane angel banget kanggo njaluk kuitansi sinyal sing apik nanging sampeyan bisa nelpon kanthi lingkungan telekomunikasi sing apik, amarga piranti kit lengkap booster sinyal didhelikake ing bangunan kasebut.Njupuk conto, ing parkir (ruang paling ngisor), pls deleng gambar iki:

instalasi nyurung mobile

TSanajan transmisi sinyal dipotong sadurunge, sawise nyiyapake solusi jaringan sing dirancang dening lintratek lan nginstal booster sinyal sing kuat lan antena komunikasi kasebut, kabeh parkir ditutupi sinyal ponsel sing apik, aja kuwatir yen ora bisa nelpon nalika darurat. mengkono.

 

In kaca iki, kita bakal menehi rekomendasi sawetara solusi jaringan cocok kanggo sawetarabangunan ukuran menengah, kayata hotel, gedung apartemen, kabeh lantai kantor, etc ...

If sampeyan butuh solusi jaringan babaganbangunan ukuran cilik kaya omah, kantor ngarep, studio, klik kenesaka rekomendasi.

Kombinasi opsional kanggo macem-macem aplikasi

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

AGC

MGC

Ckeluwihan

Operator Jaringan

(Pita frekuensi)

lintratek-aa23-mobile-signal-booster 

AA23 TRI BAND*1

Antena LPDA * 1

Antena langit-langit*4

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

AGC

400-600m2

Sndhukung3 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

 lintratek-kw20l-quad-mobile-signal-booster

KW20L QUAD BAND*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*2

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

AGC

600-800m2

Sndhukung4 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

 lintratek-kw20l-penta-mobile-signal-booster

KW20L PENTA BAND*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*4

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

AGC

1000-1200m2

Sndhukung5 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

 lintratek-F-series-mobile-signal-booster

KW33F TRI BAND*1

Antena kothak * 1

Cantena eiling * 6

Panelantena*6

1Kabel 0-15m Kab

Ppasokan ower

Gbuku ori

AGC + MGC

2400-3600m2

Sndhukung3 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

Isih ana siji bab sing kudu disinaoni, yaiku sadurunge arep tuku booster sinyal ponsel, sampeyan kudu ngonfirmasi pita frekuensi operator jaringan pangguna.

If sampeyan sakaAmerika Utara, manggaklik kenekanggo mriksa model cocok karo pita frekuensi tengen.

If sampeyan sakaAmérika Kidul, manggacdilat kenekanggo mriksa metu.

If sampeyan sakaEropah, manggaklik kenekanggo njaluk rekomendasi sing bener.

If sampeyan sakaAfrika, manggaklik kenekanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan solusi jaringan karo band tengen.


Ninggalake Pesen Panjenengan