. China KW35A kuat sinyal nirkabel seluler repeater MGC AGC fungsi multi-band gain 90db kanggo nginstal njobo wilayah deso Produsen lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

KW35A repeater sinyal nirkabel seluler sing kuat MGC AGC fungsi multi-band gain 90db kanggo nginstal area pedesaan luar ruangan

Katrangan singkat:

Lintratek nyedhiyakake KW35A repeater sinyal nirkabel seluler sing kuat MGC AGC fungsi multi-band gain 90db kanggo nginstal area deso ruangan.KW35A sinyal nirkabel repeater kalebu single band repeater, dual band repeater lan triple band repeater.Kompatibel kanggo umume frekuensi sinyal ing saindenging jagad, utamane kanggo negara-negara Asia, Amerika Lor & Kidul.Kanthi skenario panggunaan sing akeh sing bisa digunakake ing Kantor lan bangunan komersial.Bisa dicocogake karo kabeh jinis antena kanggo nutupi sinyal ing papan sing beda.

KW35A repeater sinyal nirkabel seluler sing kuat MGC AGC fungsi multi-band gain 90db kanggo nginstal area deso ruangan.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk KW35A pengulang sinyal nirkabel seluler sing kuat

Kita nyedhiyakake seri repeater sinyal nirkabel seluler KW35A sing kuat kanthi pita tunggal, pita ganda lan pita telu, sanajan desain tampilan padha.BTW, seri iki wis dianyari dibandhingake karo versi lawas, mulane, bisa nutupi saben kombinasi pita frekuensi:
Pita tunggal: KW35A-DCS/GSM/WCDMA/-LTE(B20)/TDD-D
Pita ganda: KW35A-CD/CG/CP/GD/GW/DW/TDD-GF
Triple band: KW35A-CDW/CGD/CGW/GDW/TDD-CDD/TDD-GDF

1.1 KW35A seluler sinyal nirkabel repeater

Parameter Produk (Spesifikasi) KW35A pengulang sinyal nirkabel seluler sing kuat

Feature

Muti-band MGC anti banyu nyurung sinyal ruangan

ODesain tampilan

Logam ireng utawa werna sing disesuaikan karo layar tampilan LED

Siki

330*240*130mm, 6.95kgs

PUkuran ackage

3390*310*210mm, 7.51kgs

Dhukungan Frekuensi

Band Tunggal

KW35A-CDMA: 850MHz

KW35A-GSM: 900MHz

KW35A-DCS: 1800MHz

KW35A-WCDMA: 2100MHZ

KW35A-LTE(B20): 800MHZ

KW35A-TDD-D: 2600MHZ

Duwal Band

KW35A-CD: 850+1800MHZ

KW35A-CG: 850+900MHZ

KW35A-CP: 850+1900MHZ

KW35A-GD: 900+1800MHZ

KW35A-GW: 900+2100MHZ

KW35A-DW: 1800+2100MHZ

TRiple Band

KW35A-CDW: 850+1800+2100MHZ

KW35A-CGD: 850+900+1800MHZ

KW35A-CGW: 850+900+2100MHZ

KW35A-GDW: 900+1800+2100MHZ

KW35A-CDD: 900+1800+2600MHZ

KW35A-GDF: 900+1800+1900MHZ

MCakupan kapak

5000m2

Daya Output

30±2dBm

35 ± 2dBm

gain

80 ± 2 dB

90±2dB

Ripple ing Band

6dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / AS standar

Konsumsi Daya

< 5W

Fitur Produk saka repeater sinyal nirkabel seluler KW35A sing kuat

1.2 KW35A seluler sinyal nirkabel repeater

Kanthi fungsi AGC lan MGC, piranti KW35A repeater sinyal nirkabel seluler sing kuat ndadekake akeh penak kanggo pelanggan.Amarga lingkungan sinyal nirkabel ing panggonan lokal lan jarak antarane aplikasi lan stasiun basa ora mesthi kanggo klien sadurunge padha nampa bingkisan.Sawise nginstal kit lengkap KW35A pengulangan sinyal nirkabel seluler sing kuat, yen lampu sistem dadi abang, tegese panampa sinyal aplikasi kasebut kuwat banget utawa efek gangguan otomatis saka mesin, mula klien kudu nyetel kanthi manual nyuda gain kanggo mesthekake yen fungsi bisa normal.

Aplikasi & Instalasi Produk

KW35A pengulangan sinyal nirkabel seluler sing kuat bisa nambah sinyal sel ing bangunan nganti udakara 50.000 kaki persegi, gumantung saka kit booster.DAS aktif ngedongkrak sinyal kanggo bangunan gedhe, stadion, pusat blanja lan papan liyane liwat 50.000 kaki persegi sing nduwe jumlah pangguna simultan sing dhuwur banget.Bener, ing pirang-pirang bangunan utawa papan sing gedhe kaya parkir lan pusat blanja, utawa ing papan sing duwe kapadhetan pedunung dhuwur kaya stasiun sepur lan bangunan bisnis, panrimo sinyal ponsel bakal dadi miskin banget sanajan ora ana LAYANAN tanpa booster sinyal.

1.3 KW35A seluler sinyal nirkabel repeater

Kepiye carane nginstal repeater sinyal nirkabel seluler KW35A sing kuat?

Ing ngisor iki ana prinsip kerja KW35A pengulangan sinyal nirkabel seluler sing kuat, umpamane ing papan parkir:

1.4 KW35A sinyal nirkabel seluler repeater

1.Sadurunge sampeyan nginstal sistem KW35A repeater sinyal nirkabel seluler kuat, sampeyan kudu konfirmasi sing ana 3-4 bar panrimo sinyal seluler njaba parking, amarga yen sinyal njaba banget banget, piranti ora bisa bener.
2. Instal antena ruangan njaba ing gendheng utawa nang endi wae unobstructed.Lan priksa manawa antena ruangan langsung menyang menara sinyal kaya sing ditampilake ing gambar kasebut.Antena booster ruangan biasane yaiku antena LPDA pita lebar utawa antena Panel pita lebar.
3. Instal KW35A sinyal nirkabel seluler repeater kuat lan nggunakake kabel dawa-selaras kanggo nyambungake repeater karo antena ruangan, saiki sampeyan bisa éling sing ana sawetara pasangan lan splitters antarane nyurung sinyal lan antena njero ruangan.

Ing macem-macem papan, rencana instalasi KW35A pengulangan sinyal nirkabel seluler sing kuat beda-beda.Yen pengin nutupi kabeh desa utawa deso adoh saka stasiun basa, disaranake sampeyan milih loro antena panel minangka antena panrimo lan antena transmisi utawa milih kothak minangka antena panrimo.

FAQ

1. Apa aku bisa ngatur logo lan tampilan desain piranti?
Ya, Lintratek minangka pabrikan kanthi pengalaman luwih saka 10 taun, kita nyedhiyakake layanan OEM&ODM klien nalika tuku MOQ rapat.

2. Apa sampeyan nampa rencana cicilan?
Kita nampa rencana cicilan yen sampeyan pesen jumlah gedhe, 30% minangka prabayar kanggo bahan produksi lan 70% minangka pembayaran pungkasan kanggo pengiriman.

3. Bisa njaluk sampel gratis Lintratek sinyal booster?
Kita ora nyedhiyakake sampel gratis, nanging yen sampeyan terus kerjo bareng karo kita, kita bakal nyedhiyakake diskon ing urutan resmi minangka ganti rugi sampel.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan