Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Operator Jaringan Eropa Afrika

Pilih booster sinyal sing tepat kanggo nambah panrimo sinyal operator jaringan ing Eropa

Operator jaringan seluler utama (MNO) ing Eropa

Ing Eropah, operator jaringan utama, utawa kita ngomong panyedhiya telekomunikasi minangka dhaptar ing ngisor iki: Orange, Vodafone, SFR, O2, EE, Telekom, Tiga lan perusahaan lokal liyane.

operator jaringan ing Eropah

Sajrone operator jaringan kasebut, pangguna Orange, Vodafone, O2 kanthi proporsi paling gedhe ing Eropa.Nanging kajaba kanggo perusahaan-perusahaan kasebut, ana akeh perusahaan lokal liyane ing macem-macem negara, kayata Telia ing Swedia, Turkcell ing Turki, TriMob ing Ukraina…

TAlasan kenapa kita kudu tuku booster sinyal ponsel sing cocog

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing papan sampeyan ing Eropa, akeh operator jaringan sing dipilih, mula sampeyan bisa uga nggunakake luwih saka siji jinis utawa sampeyan lan kanca utawa kulawarga nggunakake layanan sing beda-beda.

Contone, nalika sampeyan nggunakakeVodafone karo 2G 3G 4G, sauntara kuwi Panjenengankertu SIM kapindho iku sakaO2 karo 2G 3G 4G, saiki sampeyan bisa ketemu sawetara masalah, singing panggonan sing padha, kuitansi 4G Claro bar kebak nanging kuitansi 4G Movistar ora kuwat..Kahanan iki disebabake dening pita frekuensi sing beda saka rong operator jaringan kasebut lan bedane jarak saka menara dhasar.

Dadi, kanggo ngiyataken panrimo sinyal banget saka operator jaringan seluler, kita kudu milih nyurung sinyal telpon seluler cocog band frekuensi tengen.

But carane kita bisa konfirmasi pita frekuensi tengen operator jaringan seluler kita?Ing grafik ing ngisor iki, perusahaan normal lan band operasi kanggo referensi.

Pita frekuensi operator jaringan seluler ing Eropa

Nework Carrier

Tipe Jaringan

OPerating Band

operator-jaringan-ing-Eropa_01

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B3 (1800)

 operator-jaringan-ing-Eropa_04

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B20 (800), B38 (TDD 2600)

 operator-jaringan-ing-Eropa_05

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100)

4G

B7 (2600), B20 (800)

 operator-jaringan-ing-Eropa_06

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100)

4G

B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B20 (800), B28a (700), B32 (1500)

 operator-jaringan-ing-Eropa_03

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B20 (800), B40 (TDD 2300)

 operator-jaringan-ing-Eropa_08

2G

B3 (1800)

3G

B1 (2100)

4G

B3 (1800), B7 (2600), B20 (800)

 operator-jaringan-ing-Eropa_02

2G

B3 (1800), B8 (900)

3G

B1 (2100), B8 (900)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B7 (2600), B8 (900), B20 (800), B28a (700)

Miturut info saka grafik, kita bisa ngerteni manawa pita frekuensi paling normal operator jaringan ing Eropa yaikuB8(900), B1(2100), B3(1800), B20(800) lan B7(2600).
Yen kita isih ora nyebutake babagan informasi operator jaringan sing sampeyan gunakake, ana situs web kanggo mriksa frekuensi donya:www.frequencycheck.com.
Nanging ing negara sing beda-beda, sanajan perusahaan sing padha, pita frekuensi bisa uga beda,dadi kepiye carane entuk info pita frekuensi sing beneroperator jaringan iki?Kene kita bisa nyedhiyani sampeyan sawetaracara kanggo mriksa informasi frekuensioperator jaringan seluler sing sampeyan gunakake:
1. Nelpon menyang perusahaan operator jaringan seluler 'lan takon wong kanggo mriksa kanggo sampeyan langsung.
2.Kanggo Sistem Android: Download APP ponsel "Cellular-Z" kanggo mriksa info.
3. Kanggo Sistem iOS: Pencet "*3001#12345#*" liwat telpon → Tutul "Serving Cell Info" → Tutul "Freq Band Indicator" lan mriksa metu.
Manungsa waé: cathetan utawa tandhani info kasebut lan kirim menyang tim penjualan Lintratek, supaya bisa menehi rekomendasi model sing paling cocog kanggo sampeyan sing cocog karo kahanan sampeyan.

1658111452650

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun nyedhiyakake solusi jaringan lan piranti sing cocog kanggo pangguna saka saindenging jagad, ing kene kita duwe sawetara pilihan amplifier sinyal ponsel kit lengkap kanggo sampeyan.

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

Ckeluwihan

Pita frekuensi

AFungsi GC

Operator Jaringan

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

Antena LPDA * 1

Antena langit-langit * 1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B3+B20 √

YES

 operator-jaringan-ing-Eropa_01operator-jaringan-ing-Eropa_02operator-jaringan-ing-Eropa_03operator-jaringan-ing-Eropa_04operator-jaringan-ing-Eropa_05operator-jaringan-ing-Eropa_06operator-jaringan-ing-Eropa_07operator-jaringan-ing-Eropa_08operator-jaringan-ing-Eropa_09operator-jaringan-ing-Eropa_10operator-jaringan-ing-Eropa_11

lintratek kw20l quad 

KW20L quad band*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600m2

B5+B8+B3+B1 √

B8+B3+B1+B20 √

B8+B3+B1+B7 √

B8+B3+B1+B28 √

YES

 lintratek kw20l limang

KW20Lgangsalband*1

Yagiantena*1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600sqm

B8+B3+B1+B28+B7 √B8+B3+B1+B20+B7 √

YES

 lintratek kw27f

KW23Ftriband*1

Antena LPDA * 1

Celingantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

1000-3000sqm

B5+B3+B1 √

B5+B8+B3 √

B8+B3+B1 √

B8+B1+B7 √

B3+B1+B7 √

AGC + MGC

Ing dhaptar produk, kita nuduhake sawetara model fitur repeater sinyal multi-band, kalebu repeater tri-band, repeater kotak-band lan malah repeater penta-band.Yen sampeyan kasengsem ing wong, monggo klik katun saka pic produk kanggo rincian liyane, utawa sampeyan bisa hubungi kita langsung kanggo takon babagan solusi jaringan cocok.Kita bakal nyedhiyani sampeyan kabeh layanan kanthi rega murah.Kita uga duwe macem-macem desain liyane ing kene sing isih durung disebutake, plsklik kene kanggo ngundhuh katalog produk kita.

Yen sampeyan pengin ngatur pita frekuensi khusus kanggo nyukupi kabutuhan pasar lokal, hubungi tim sales Lintratek kanggo informasi lan diskon.Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen produk telekomunikasi kayata amplifier sinyal lan antena booster.Kita duwe lab lan gudang R&D dhewe kanggo nyedhiyakake layanan OEM lan ODM sing paling apik ing industri telekomunikasi.


Ninggalake Pesen Panjenengan