. China KW20L kotak band GSM sinyal repeater ponsel sinyal nambahi 2G 3G 4G 70dB gain AGC karo 10 taun Manufaktur lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

KW20L quad band GSM repeater sinyal ponsel nambahi 2G 3G 4G 70dB gain AGC karo manufaktur 10 taun

Katrangan singkat:

Lintratek nyuplai KW20L quad band GSM repeater sinyal telpon seluler nambahi 2G 3G 4G 70dB gain AGC karo manufaktur 10 taun.Wis 5 kombinasi normal yaiku:
1.850/900/1800/2100mhz: Cocog kanggo Asia utawa Timur Tengah
2.900/1800/2100/2600mhz: Cocog kanggo Asia, Timur Tengah, Afrika
3.800/1800/2100/2600mhz: Cocog kanggo Eropah
4.850/1900/1700/700mhz: Cocog kanggo Amerika Utara utawa Amerika Selatan
5.850/1900/1700/2600mhz: Cocog kanggo Amérika Kidul
KW20L quad band GSM repeater sinyal telpon seluler nambahi 2G 3G 4G 70dB gain AGC karo manufaktur 10 taun.


Detail Produk

Tag produk

Product Pambuka KW20L quad band GSM sinyal repeater

KW20L quad band GSM repeater sinyal bisa langsung nutupi kanggo 2g 3g 4g, utamané 4g wis rong frekuensi sinyal.Tuladhane:
Operator telpon Chile duweni 2 jinis frekuensi sinyal 4g kaya 1700mhz utawa 700mhz.banjur padha bisa milih kanggo kotak band 850/1900/1700/700mhz.Nanging nalika sampeyan milih nyurung kotak band, sing paling penting babagan frekuensi sinyal antena pita lebar utawa ora.Amarga yen ora, ora bisa digunakake.Nanging aja padha sumelang, nalika nggawe pesenan saka kita, kita bisa nimbang kanggo sampeyan lan ngirim antena sing cocog.

Lintratek KW20L quad band repeater

Parameter Produk (Spesifikasi) pengulangan sinyal GSM quad band KW20L

Feature

Quad band AGC penguat sinyal telpon seluler

ODesain tampilan

Logam putih utawa werna disesuaikan karo layar tampilan LCD

Siki

247*138*28mm, 0.98kgs

PUkuran ackage

265*175*75mm, 1.27kgs

Dhukungan Frekuensi

GSM+DCS+WCDMA+LTE 900+1800+2100+2600/700MHZ;

CDMA+GSM+DCS+WCDMA 800+900+1800+2100MHZ;

CDMA+DCS+WCDMA+LTE 850+1800+2100+2600MHZ;

LTE+CDMA+PCS+AWS 700/2600+850+1900+1700MHZ

Blan jembaré

30M + 25M + 75M + 60M

MCakupan kapak

600m2

Daya Output

15±2dBm

20 ± 2dBm

gain

55 ± 2 dB

68±2dB

Ripple ing Band

LTE-B206dB; GSM6dB; DCS6dB; WCDMA6dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / AS standar

Konsumsi Daya

< 5W

Carane KW20L quad band GSM repeater sinyal bisa?

Banjur ing kene aku bisa ngenalake prinsip kerja KW20L quad band GSM signal repeater:
1.Ing njaba, konfirmasi panggonan ngendi sinyal luwih apik ing 4 frekuensi sinyal.
2. Instal antena ruangan ing situs sinyal sing luwih apik.Lan antena ruangan luwih apik kanggo stasiun pangkalan.
Yen sampeyan ora ngerti carane mriksa karo, sampeyan bisa hubungi kita.Kita bisa mbantu sampeyan ngatasi.
3.Instal booster ing omah lan gunakake kabel 15m kanggo nyambungake.Nanging sing paling penting yaiku babagan isolasi.Isolasi antarane antena ruangan lan njero ruangan kudu dipisahake tembok bata.Yen ora, nyoba kanggo nggedhekake jarak.
4. Akhire, nggunakake kabel kanggo nyambungake karo KW20L kotak kotak GSM sinyal repeater lan antena njero ruangan.
Banjur nguripake booster.
Pay manungsa waé: yen sampeyan pengin mriksa booster ok utawa ora?Sampeyan bisa langsung nguripake booster kanggo nyoba.

1.2 Lintratek KW20L quad band repeater

Fitur Produk & Aplikasi saka repeater sinyal GSM quad band KW20L

1.3 Lintratek KW20L quad band repeater

Penguat sinyal Lintratek cocog ing macem-macem papan sing kuitansi sinyal seluler kurang kaya trowongan, deso, mall, parkir, ruangan KTV, lsp.

Lan kanggo macem-macem ukuran aplikasi, solusi jaringan beda, contone, KW20L quad band GSM sinyal repeater.
1. Yen jangkoan 100-200sqm, sampeyan bisa nimbang kanggo kit lengkap karo 1 antena panel njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LDPA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, antena panel njero ruangan nganggo kabel 2m, adaptor.)
2. Yen jangkoan luwih saka 200sqm utawa karo bangunan 2 lantai, sampeyan bisa nimbang loro kanggo telung antena njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LDPA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 antena panel njero ruangan, kabel njero ruangan 5m utawa 10m, adaptor.)
Yen sampeyan bingung babagan rencana instalasi, sampeyan bisa hubungi kita kanggo saran profesional liyane.

FAQ

1. Apa sing diomongake ing ndhuwur?
Isolasi tegese antarane antena njero ruangan lan ruangan bisa uga ana tembok bata utawa jarak sing adoh.

2. Kepiye cara nguji kekuatan sinyal ruangan?
Sampeyan bisa ndownload aplikasi sel sing jenenge "Cellular Z" lan nuduhake konten gambar.Kita bakal mriksa sampeyan.

3. Kepiye babagan garansi penguat sinyal lintratek?
Kabeh booster sinyal lintratek utawa liyane sing ndhukung garansi produk udakara 12-24 wulan.

4. Napa booster sinyal ora bisa digunakake kanthi apik sawise ngetutake pandhuan instalasi?
Iku luwih apik kanggo mriksa yen ana gangguan sinyal.Sampeyan bisa hubungi kita kanggo solusi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan