Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Kabar

  • Kanggo Ngatasi Masalah Penerimaan Sinyal Sel Wilderness kanggo Teknik Tim Survey

    Kanggo Ngatasi Masalah Penerimaan Sinyal Sel Wilderness kanggo Teknik Tim Survey

    (latar mburi) Ing wulan kepungkur, Lintratek nampa pitakon babagan penguat sinyal ponsel saka klien.Ngandika padha duwe tim tim survey oilfield kudu bisa ing oilfield alam bébas manggon ana kanggo ONE MONTH.Masalahe...
    Waca liyane
  • Tekan Anyar saka 4G Repeater KW35A Tri Band Network Booster

    Tekan Anyar saka 4G Repeater KW35A Tri Band Network Booster

    New Arrival 4G KW35A MGC Network Booster Bubar amplifier sinyal rekayasa khusus KW35A diluncurake ing Konferensi Produk Inovasi Lintratek.Model iki nduweni area jangkoan nganti 10.000 meter persegi.Ana telung pilihan: single band, dual band lan ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nambah kekuatan sinyal ponsel?

    Kepiye carane nambah kekuatan sinyal ponsel?

    Miturut pengalaman urip saben dina, kita ngerti yen ing situs sing padha, macem-macem jinis ponsel bisa nampa kekuatan sinyal sing beda.Ana akeh alasan babagan asil iki, ing kene aku pengin nerangake sing utama....
    Waca liyane
  • Pengetan 10 tahun Lintratek

    Pengetan 10 tahun Lintratek

    Ing wayah sore tanggal 4 Mei 2022, perayaan ulang tahun kaping 10 Lintratek dianakake ing hotel ing Foshan, China.Tema acara iki yaiku babagan kapercayan lan tekad kanggo ngupayakake dadi pionir industri lan maju dadi ente milyar dolar ...
    Waca liyane
  • Enem potensial fitur teknis utama komunikasi 6G

    Enem potensial fitur teknis utama komunikasi 6G

    Halo kabeh, dina iki kita bakal ngomong babagan fitur teknis kunci potensial jaringan 6G.Akeh netizen sing ujar manawa 5G durung ditutup, lan 6G bakal teka?Ya bener, iki kacepetan pangembangan komunikasi global!...
    Waca liyane
  • Prinsip kerja penguat sinyal ponsel

    Prinsip kerja penguat sinyal ponsel

    Penguat sinyal telpon seluler, uga dikenal minangka repeater, kasusun saka antena komunikasi, duplexer RF, amplifier swara kurang, mixer, attenuator ESC, filter, amplifier daya lan komponen utawa modul liyane kanggo mbentuk link amplifikasi uplink lan downlink.Tanda telpon seluler ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Panjenengan