Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Bangunan Ukuran Cilik

Tutup sinyal bangunan ukuran cilik kanthi booster sinyal ponsel Lintratek

Napa kita butuh penguat sinyal?

Penguat sinyal ponsel Lintratek bisa ditrapake ing pirang-pirang papan, sampeyan bisa uga ora weruh piranti kasebut nanging ana lan akeh pengaruhe ing saben dinane.Ing deso, ing bangunan bisnis, ing mall, ing panggonan parkir…biasane ing panggonan iki, adoh saka stasiun jaringan supplier utawa papan sing ditutup, sinyal ponsel ora kuwat malah sampeyan bisa uga ora entuk layanan. .Nanging wong isih bisa njaluk kuitansi sinyal apik lan njupuk telpon, iku kabeh booster sinyal telpon seluler, sawetara ngandika repeater utawa amplifier sinyal.

aplikasi

Kombinasi opsional kanggo macem-macem aplikasi

 

Lintratek duwe macem-macem model kanggo macem-macem aplikasi, ing kene kita ngenalake sampeyan sawetara model sing cocog lan solusi sing cocog kanggo panggunaan omah, studio kantor lan bangunan liyane sing padha.
Yen sampeyan pengin nutupi 100-500sqm, ing kene kita nyedhiyakake sawetara rencana solusi opsional:

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

Ckeluwihan

Operator Jaringan

(Pita frekuensi)

penguat sinyal 1

KW13A*1

Yantena agi*1

Wantena pinggul * 1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

50-100m2

Nyokongmung sijifrekuensi operator jaringan

 penguat sinyal 2

KW17L*1

Antena LPDA * 1

Antena cailing * 1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

100-200m2

Sndhukung2 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

 penguat sinyal 3

AA23*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

Sndhukung3 frekuensioperator beda ing wektu sing padha

Yen sampeyan pengin tuku miturut operator jaringan beda (operator jaringan), klik kene kanggo referensi.Kita duwe luwih saka 500 model kanggo pilihan sampeyan kanggo ngedongkrak sinyal operator jaringan global.
Yen sampeyan minangka insinyur utawa manajer proyek lan pengin nutupi luwih akeh, klik ing kene kanggo informasi babagan repeater sing kuat.

Umpan Balik Klien

umpan balik klien

Ati-ati instalasi

Sadurunge nginstal kit booster sinyal, ana sing kudu digatekake.


Ninggalake Pesen Panjenengan