Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Operator Jaringan Amerika Selatan

Pilih booster sinyal sing cocog kanggo nggedhekake kekuwatan sinyal operator jaringan ing Amerika Kidul

Operator jaringan seluler utama (MNO) ing Amerika Selatan
Ing Amerika Latin, operator jaringan utama, utawa kita ngomong panyedhiya telekomunikasi minangka dhaptar ing ngisor iki:Digicel, FLOW, Claro, Movistar, Personal, Viva, Personal, Tigo lan perusahaan lokal liyane.

operator jaringan ing Amérika Kidul

Sajrone operator jaringan kasebut,pangguna Movistar, tigo, lan Claroduwe proporsi paling gedhe.

Alasan kenapa kita kudu tuku booster sinyal ponsel sing cocog

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing papan sampeyan ing Amerika Kidul, akeh operator jaringan sing sampeyan pilih, mula sampeyan bisa uga nggunakake luwih saka siji jinis utawa sampeyan lan kulawarga utawa kanca nggunakake sing beda.
Contone, nalika sampeyan nggunakake Movistar karo 2G 3G 4G,sauntara kuwi Panjenengankertu SIM kapindho Claro karo 2G 3G 4G, saiki sampeyan bisa ketemu sawetara kahanan, sing ing panggonan sing padha, panrimo 4G Claro bar kebak nanging kuitansi 4G Movistar ora kuwat..Kahanan iki disebabake bedane jarak saka menara dhasar lan pita frekuensi sing beda saka rong operator jaringan kasebut.
Dadi, kanggo nggedhekake panrimo sinyal sing lemah saka operator jaringan seluler, kita kudu tuku booster sinyal ponsel sing cocog karo pita frekuensi sing tepat.

Pita frekuensi operator jaringan seluler ing Amérika Kidul

Noperator jaringan

Tipe Jaringan

OPerating Band

network-operator-in-south-america_03

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B1 (2100), B2 (1900), B4 (1700, B7 (2600), B26 (850), B28a (700)

network-operator-in-south-america_09

2G

B2 (1900), B3 (1800), B8 (900), B17 (700)

3G

B1 (2100)

4G

B2 (1900), B8 (900)

 network-operator-in-south-america_01

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B1 (2100)

4G

B4 (1700/2100 AWS 1)

 network-operator-in-south-america_07

2G

B2 (1900)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B4 (1700), B7 (2600), B28a (700)

network-operator-in-south-america_02

2G

B2 (1900), B5 (850)

3G

B2 (1900), B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B7 (2600), B28a (700), B28b (700)

 network-operator-in-south-america_04

2G

B5 (850)

3G

B5 (850)

4G

B2 (1900), B4 (1700), B17 (700)

 network-operator-in-south-america_05

2G

B2 (1900)

3G

B5 (850)

4G

B4 (1700), B17 (700)

 network-operator-in-south-america_06

2G

B2 (1900), B3 (1800), B5 (850), B8 (900)

3G

B1 (2100), B5 (850)

4G

B1 (2100), B3 (1800), B5 (850), B7 (2600), B28a (700)

Miturut info saka bagan munggah, kita bisa nemokake manawa pita frekuensi paling normal operator jaringan ing Amerika Kidul yaikuB1(2100), B2(1900), B4(1700), B5(850), B17(700) lan B28(700).
Nanging ing negara sing beda-beda, sanajan perusahaan sing padha, pita frekuensi bisa uga beda-beda, mula kepiye carane entuk informasi pita frekuensi operator jaringan kasebut?Kene kita bisa nyedhiyani sampeyan sawetaracara kanggo mriksa frekuensioperator jaringan seluler sing sampeyan gunakake:
1. Nelpon menyang perusahaan operator jaringan seluler 'lan takon wong kanggo mriksa kanggo sampeyan langsung.
2.Download APP ponsel "Cellular-Z" kanggo mriksa info yen sampeyan nggunakakeSistem Android.
3. Pencet “*3001#12345#*” liwat telpon → Tutul “Serving Cell Info” → Tutul “Freq Band Indicator” lan priksa manawa sampeyan nggunakakeSistem iOS.

1658111452650

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun nyedhiyakake solusi jaringan lan piranti sing cocog kanggo pangguna saka saindenging jagad, ing kene kita duwe sawetara pilihan amplifier sinyal ponsel kit lengkap kanggo sampeyan.
Kombinasi opsional kanggo ngedongkrak sinyal ponsel ing Amérika Kidul

Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun nyedhiyakake solusi jaringan lan piranti sing cocog kanggo pangguna saka saindenging jagad, ing kene kita duwe sawetara pilihan amplifier sinyal ponsel kit lengkap kanggo sampeyan.
Kombinasi opsional kanggo ngedongkrak sinyal ponsel ing Amérika Kidul

OKombinasi ptional

Fwae Kit

Conten

Ckeluwihan

Pita frekuensi

AFungsi GC

Operator Jaringan

 lintratek kw17l

KW17L dual band*1

Antena yagi*1

Panel antena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B2 √

B5+B4 √

B5+B1 √

NO

 CA-MX-network-carrier_05network-operator-in-south-america_09network-operator-in-south-america_01network-operator-in-south-america_04network-operator-in-south-america_05

lintratek kw20c

KW20C tri band*1

Antena LPDA * 1

Panel antena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B2+B4 √

NO

 lintratek aa23

AA23 tri band*1

Antena LPDA * 1

Antena langit-langit * 1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

300-400m2

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

B5+B2+B28 √

YES

network-operator-in-south-america_03network-operator-in-south-america_02network-operator-in-south-america_09network-operator-in-south-america_01network-operator-in-south-america_04network-operator-in-south-america_05network-operator-in-south-america_07network-operator-in-south-america_06

 lintratek kw20l quad

KW20L quad band*1

Antena LPDA * 1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600m2

B5+B2+B4+B7 √

B5+B2+B4+B12 √

B5+B2+B4+B28 √

YES

 lintratek kw20l limang

KW20Lgangsalband*1

Yagiantena*1

Panelantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

400-600sqm

B5+B2+B4+B12+B13

B5+B2+B4+B28+B7 √

YES

 lintratek kw27f

KW23Ftriband*1

Antena LPDA * 1

Celingantena*1

10-15m kabel * 1

Psumber daya * 1

Gbuku ajar*1

1000-3000sqm

B5+B2+B4 √

B5+B2+B7 √

AGC + MGC

Ing diagram, kita nuduhake sawetara model karakteristik boosters sinyal multi-band, kalebu dual-band, tri-band, kotak-band lan penta-band.Yen sampeyan kasengsem ing wong-wong mau, monggo klik ngisor pic produk kanggo rincian liyane, utawa sampeyan bisa hubungi kita langsung kanggo takon babagan solusi jaringan cocok.

Yen sampeyan pengin ngatur pita frekuensi khusus kanggo nyukupi kabutuhan pasar lokal, hubungi tim sales Lintratek kanggo informasi lan diskon.Lintratek duwe pengalaman luwih saka 10 taun minangka produsen produk telekomunikasi kayata amplifier sinyal lan antena booster.Kita duwe studio lan gudang R&D dhewe kanggo nyedhiyakake layanan OEM lan ODM sing paling apik ing industri telekomunikasi.


Ninggalake Pesen Panjenengan