. China AA23 triple band booster sinyal telpon seluler GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC kanggo solusi jaringan hotel kantor Produsen lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

AA23 triple band penguat sinyal ponsel GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC kanggo solusi jaringan hotel kantor

Katrangan singkat:

Lintratek nyedhiyakake AA23 triple band booster sinyal ponsel GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC kanggo solusi jaringan hotel kantor.Bisa nambah 3 pita frekuensi kanggo 2G 3G lan 4G operator jaringan, daya output 23dbm, gain punika 70dbi.Saiki, model populer saka seri iki yaiku AA23-GDW, AA23-CPA, AA23-CPL-B28, lan AA23-CPL-2600, sing akeh didol ing Kamboja, Chili, Kolombia, Afrika Kidul, Nigeria, lsp.
AA23 triple band booster sinyal telpon seluler GSM UMTS LTE 70dB gain kustomisasi AGC kanggo solusi jaringan hotel kantor.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk penguat sinyal ponsel triple band AA23

AA23 triple band booster sinyal telpon seluler bisa nutupi telung jinis pita frekuensi sinyal, kanggo nambah panrimo sinyal GSM UMTS LTE.
AA23-GDW stands for 900/1800/2100mhz.iki digunakake akeh ing Asia, Afrika utawa negara-negara Timur Tengah.
AA23-CPA (AA23-CPL-B28 lan AA23-CPL-B7) singkatan saka 850/1700/1900MHz (b28: 700 MHz; b7: 2600 MHz).
Iki telung jinis boosters sinyal sing digunakake digunakake ing Amérika Kidul kaya Chile, Kolombia.

Lintratek aa23 triple band repeater

Parameter Produk (Spesifikasi) penguat sinyal ponsel triple band AA23

Feature

Triple band AGC booster sinyal telpon seluler

ODesain tampilan

Logam putih utawa werna disesuaikan karo layar tampilan LCD

Siki

252*143*18mm, 0.97kgs

PUkuran ackage

310*210*55mm, 1.25kgs

Dhukungan Frekuensi

(B8+B3+B1) GSM+DCS+WCDMA 900+1800+2100MHZ;

(B5+B8+B3) CDMA+GSM+DCS 850+900+1800MHZ;

(B5+B2+B7) CDMA+PCS+LTE 850+1900+2600MHZ;

(B5+B2+B4) CDMA+PCS+AWS 850+1900+1700MHZ;

(B5+B2+B28) CDMA+PCS+LTE 850+1900+700MHZ;

(B20+B8+B3) LTE+GSM+DCS 800+900+1800MHZ

Blan jembaré

25M + 60M + 70M

MCakupan kapak

600m2

Daya Output

15±2dBm

23 ± 2dBm

gain

53 ± 2 dB

70±2dB

Ripple ing Band

CDMA6dB; PC6dB; LTE-26006dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

< 5W

cara kerjane

Kepiye cara kerja penguat sinyal ponsel triple band AA23?

Kaping pisanan, kita kudu mriksa kekuwatan sinyal ruangan.Perlu paling sethithik 3-4 bar sinyal telpon ing njaba kanggo saben frekuensi sinyal (manungsa waé: yen ruangan ora duwe sinyal bar, sinyal booster ora bisa digunakake).
Banjur, pasang antena ruangan ing ndhuwur omah sing bisa entuk sinyal telpon sing luwih apik lan arahake menyang Base station.
Uga, luwih apik nggunakake kabel 15m kanggo nyambungake antarane antena ruangan lan njero ruangan.Sing paling penting yaiku kanggo pamisahan antarane 2 antena.
Pungkasan, sampeyan bisa nginstal antena njero ruangan ing omah sing disambungake karo penguat sinyal telpon seluler triple band AA23.Banjur nguripake booster kanggo duwe test.

Priksa carane nginstal Lintratek AA23 triple band booster sinyal telpon seluler

Fitur Produk & Aplikasi penguat sinyal ponsel triple band AA23

AA23 triple band booster sinyal telpon seluler nduweni fungsi AGC (Auto Gain Control), iki uga minangka titik jual paling gedhe ing seri iki.Kanthi fungsi AGC, mesin bisa ngenali lingkungan gain lan nyetel gain dhewe, desain iki tenan bisa ndawakake umur nyurung sinyal.

Penguat sinyal Lintratek bisa ditrapake ing macem-macem papan sing kuitansi sinyal seluler lemah.

aplikasi penguat sinyal lintratek

Lan kanggo macem-macem ukuran aplikasi, solusi jaringan beda, contone, kaya AA23 triple band booster sinyal telpon seluler.
1. Yen jangkoan 50sqm-100sqm, sampeyan bisa nimbang kanggo kit lengkap karo 1 antena njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LDPA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, antena kubah njero ruangan nganggo kabel 2m, adaptor.)
2. Yen jangkoan luwih saka 100sqm utawa karo bangunan 2 lantai, sampeyan bisa nimbang kanggo 2-3 antena njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LDPA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 antena kubah njero ruangan, kabel njero ruangan 5m utawa 10m, adaptor.)
Yen sampeyan ora duwe idea, sampeyan bisa hubungi kita kanggo saran liyane profesional.

FAQ

1. Apa sing diisolasi?
Isolasi antarane antena njero ruangan lan ruangan bisa dadi tembok bata utawa jarak sing adoh.

2. Kepiye cara nguji kekuatan sinyal ruangan?
Sampeyan bisa ndownload aplikasi "selular Z" lan nuduhake data.Kita bisa mriksa sampeyan.

3. Apa jaminan booster?
Garansi kira-kira 12-24 wulan.

4. Napa booster ana ing instalasi sing tepat lan data nuduhake layar?Nanging ora duwe fungsi ngedongkrak?
Iku luwih apik kanggo mriksa yen ana gangguan sinyal.Sampeyan bisa hubungi kita lan kita bisa mbantu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan