. China KW16L-Pro 4G sinyal seluler booster putih upgrade inti chip AGC fungsi 65dB gain support DCS LTE Band 28 karo werna stiker layanan selaras Produsen lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

KW16L-Pro 4G penguat sinyal seluler putih upgrade inti chip fungsi AGC 65dB gain dukungan DCS LTE Band 28 dengan stiker warna layanan disesuaikan

Katrangan singkat:

We nyuplai iki KW16L-Pro 4G sinyal seluler booster putih upgrade chip inti fungsi AGC 65dB gain DCS LTE karo werna stiker layanan selaras.Iku model nganyari saka klasik KW16L.Fungsi AGC (Auto Gain Control) minangka titik jual paling gedhe, uga bedane karo KW16L.KW16L-Pro utamané digawe kanggo ngedongkrak CDMA, GSM, DCS, WCDMA lan LTE700 (Band 28).
KW16L-Pro 4G penguat sinyal seluler putih upgrade inti chip fungsi AGC 65dB gain DCS LTE dengan stiker warna layanan disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk KW16L-Pro 4G penguat sinyal seluler

Penguat sinyal seluler KW16L-Pro 4G iki minangka chip inti upgrade putih fungsi AGC 65dB gain DCS LTE kanthi layanan khusus stiker warna.Beda karo KW16L generasi lawas, KW16L-Pro 4G booster sinyal seluler upgrade karo chip majeng, iki ndadekake iku duwe titik sade dhewe: fungsi AGC.Fungsi AGC tegese kontrol gain otomatis.Nalika piranti disambungake, booster sinyal bakal nelusuri sinyal frekuensi sing cocog lan nambah sinyal ing 5sec, Kangge, KW16L-Pro 4G sinyal booster bakal otomatis ngontrol gain kanggo nggawe data anteng.Iki pancene bisa nglindhungi piranti nanging tetep fungsi dhuwur -efficiency.Nanging model iki KW16L-Pro 4G booster sinyal seluler mung duwe band siji, tegese mung bisa digunakake kanggo siji jinis frekuensi, yen sampeyan pengin nggunakake kanggo ngedongkrak sinyal saka operator jaringan beda (operator jaringan), kene kita duwe sawetara model. saka multi-band sinyal repeater karo fungsi AGC.

Parameter Produk (Spesifikasi) penguat sinyal seluler KW16L-Pro 4G

Feature

Home nggunakake single band AGC amplifier sinyal ponsel

ODesain tampilan

Putih utawa werna selaras karo tampilan LCD

Siki

125*90*18mm, 0.52kgs

PUkuran ackage

380*220*100mm, 1.3kgs

Dhukungan Frekuensi

(Band 28) LTE 700MHz

(Pita 5) CDMA 850MHZ

(Blan8)GSM 900MHZ

(Band 3)DCS 1800MHZ

(Band 1)WCDMA 2100MHZ

MCakupan kapak

600m2

Daya Output

10 ± 2dBm

16 ± 2dBm

gain

53 ± 2 dB

65±2dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

< 5W

Fitur Produk & Aplikasi penguat sinyal seluler KW16L-Pro 4G

Penguat sinyal seluler KW16L-Pro 4G bisa dadi panas lan kenek ing macem-macem bawana amarga desain genggam mini portabel, rega cukup kanthi papan sirkuit upgrade ing njero.

Ukuran booster sinyal seluler KW16L-Pro 4G padha karo KW16L: 125 * 90 * 18mm kanthi bobot 0,52.Lan ukuran kothak paket 380 * 220 * 100mm karo 1.2kg.Minangka pic nuduhake, siji kit lengkap KW16L-Pro 4G nyurung sinyal seluler kalebu siji piranti repeater sinyal, siji 5-unit antena yagi, siji antena pecut lan siji kabel 10 meter.

1.1 KW16L-Pro 4G nyurung sinyal seluler
1.2 KW16L-Pro 4G nyurung sinyal seluler

Rega EXW saka booster sinyal seluler KW16L-Pro 4G bisa dadi 15-35 USD.Sampeyan bisa hubungi tim profesional kita kanggo dhaptar rega tartamtu yen sampeyan pengin solusi jaringan kanggo ngedongkrak resepsi sinyal ponsel.

Kualifikasi produk KW16L 4G mobile booster

Kabeh model repeater sinyal sing beda kalebu booster seluler KW16L 4G iki wis ngliwati kabeh proses produksi lan tes fungsi, kanggo dadi barang sing sampurna nalika sampeyan nampa.

sertifikasi penguat sinyal lintratek

Pangiriman, Pengiriman lan Layanan saka booster seluler KW16L 4G

Kabeh model repeater sinyal sing beda kalebu booster seluler KW16L 4G iki wis ngliwati kabeh proses produksi lan tes fungsi, kanggo dadi barang sing sampurna nalika sampeyan nampa.

produksi lan kemasan

FAQ

1. Apa sing kudu dilakoni yen piranti ora bisa digunakake sawise rampung instalasi?
Bali menyang salesman Lintratek kanggo pitulung: mriksa konektor saben bagean, priksa jarak antarane antena ruangan lan piranti booster sinyal (udakara 15 meter luwih apik), yen masalah kualitas produk, hubungi kita kanggo layanan sawise dodolan.

2. Apa sampeyan duwe diskon yen aku pesen akeh?
Ya, kita nyiyapake rega tangga sing cocog karo MOQ sing beda, hubungi kita kanggo rega pabrik EXW yen sampeyan butuh.Kita uga nganakake sawetara acara promosi saben wulan.

3. Apa aku bisa njaluk salinan sertifikat lan laporan tes kanggo bisnis?
Ya, kita bisa nyedhiyakake sampeyan item kasebut yen kita wis mbangun hubungan kerjasama.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan