Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Pengetan 10 tahun Lintratek

Ing wayah sore tanggal 4 Mei 2022, perayaan ulang tahun kaping 10 Lintratek dianakake ing hotel ing Foshan, China.Tema acara iki yaiku babagan kapercayan lan tekad kanggo ngupayakake dadi pionir industri lan maju dadi perusahaan milyar dolar.Ana ora mung pagelaran apik, nanging uga undian, TCTerms bonus lan bagean hit liyane.Saiki tindakake kita kanggo mriksa acara apik iki!

Tinjauan agung rapat tahunan Lintratek

Mlebu lan diakoni

Kanthi pengarep-arep kabeh anggota kulawarga Lintratek, ulang taun kaping 10 rapat taunan Lintratek dibukak kanthi semangat.Kanthi bungah, kabeh wong ngliwati ambang wektu, mlebu, nampa kertu nomer bejo, mlaku ing karpet abang, lan menehi tanda tangan, selfie grup kanggo nylametake wektu kumpul iki kanthi semangat!

tembok tandha

Ing jam 15.00, kanthi sambutan hangat saka tuan rumah, kita miwiti pambuka rapat tahunan iki.Para elit departemen bisnis domestik nggawa tarian pambuka sing panas - "Seagrass Dance", lan swasana adegan kasebut langsung diobong.munggah!

nari

Ringkesan kepungkur lan ndeleng masa depan

Ing Lintratek wontên golongan ingkang makatên punika, têgêsipun lan samar-samar ing kalenggahanipun piyambak-piyambak, pancènipun botên pinunjul, nanging pandamêlipun limrahipun sagêd mancaraken cahya ingkang mirunggan, saha sampun dangu sumorot tumrap kita.

manajer'-speaking

Kita matur nuwun kanggo pengabdian saben anggota staf.Lan saben sumbangan lan pengabdian sing pantes dipuji.Ing 2021, kita wis ngatasi akeh kesulitan lan tantangan.Kehormatan iki ora bisa dipisahake saka kerjasama lan kemajuan kabeh wong.Ing wektu iki, sampeyan pantes keplok kabeh wong!

pinunjul-staf

Apa sampeyan minangka bintang anyar ing kinerja utawa veteran kanthi kekuwatan, sampeyan duwe kesempatan kanggo nuduhake dhewe ing panggung gedhe Lintratek.Kehormatan minangka asil akumulasi saka kerja keras biasa.Maju terus, wong Lintratek!

Pidato General Manager

Ing tepuk tangan sing paling panas, Pak Shi Shensong, manajer umum Lintratek, menehi pidato sing apik banget.Sajrone pidato kasebut, Pak Shi nyemak lan ngringkes prestasi lan kekurangan Lintratek sajrone sepuluh taun kepungkur, nggawe koordinat anyar lan target anyar sing bakal ditindakake dening Lintratekers ing taun 2022.

General-manajer

Pak Shi ngandhakake yen pengalaman pangembangan perusahaan, pisanan kanthi sistem manajemen titik lan panyiapan sistem panitia, kita nyadari operasi amoeba lan ngrampungake formulasi lan nganyarke proses bisnis ing taun iki, kanthi tumindak kasebut ningkatake kinerja perusahaan. manajemen kadewasan lan glethakaken dhasar kanggo pangembangan cepet perusahaan ing mangsa.

Pak Shi uga nyebutake semboyane, "Aja cepet-cepet mlaku, nanging adoh-adoh", ngarep-arep Lintratek bakal dadi perusahaan sing umure abad, bisa dadi merek nasional sing kondhang!

Wiwit diadegake sepuluh taun kepungkur, Lintratek wis entuk kapercayan lan dhukungan saka supplier, pelanggan lan kanca-kanca sing ora kaetung kanthi kualitas produk lan layanan sing wicaksana.Ing lapangan bridging sinyal, duwe prospek pasar sing amba banget.Semanten ugi Pak Shi mbetahaken panggulawenthahipun perusahaan supados tansah mbudidaya, saha nggadhahi raos urgensi, krisis, biaya, lan sinau, mugi-mugi sedaya warga Lintratek tansah njagi raos keprigelan. , hemat biaya, ngilangi sampah, maju semangat nanggung kasusahan lan kerja keras, lan tulung-tinulung ing prau sing padha, terus munggah, lan berjuang kanggo perusahaan lan masa depan dhewe!

Apik Show

Ing Lintratek, kulawarga gedhe sing kebak bakat, kabeh wong bisa metu saka meja kerja lan munggah ing panggung gedhe, nggawa pesta visual lan pendengaran, tari, paduan suara, sketsa, catwalk, pertunjukan sihir, pembacaan puisi, ... kontrak. karo babak sawise babak saka njerit ing ajang!

kinerja

Pagelaran apik banget, lan ana akeh sorotan sing wong ora bisa ngguyu!

Undian Bejo

Mesthi, ana undian lotre kanggo nambah kesenengan kanggo rapat taunan.Nalika pertunjukan kasebut dipentasake siji-siji, kanthi sesi lotre sing diselingi minangka interlude, wong lanang padha ngenteni lan penasaran.Taun iki, perusahaan nyiapake macem-macem hadiah sing nggumunake, kalebu ponsel, proyektor, juicer, adus sikil listrik, bedhil fascia lan hadiah liyane sing narik kabeh wong sing hadir.

lucky-draw

Kanthi penarikan hadiah kaping papat, hadiah kaping telu, hadiah kaping pindho lan hadiah pertama, puncak rapat tahunan wis terus-terusan, narik jerit-jerit saka pamirsa lan nggegirisi suasana rapat tahunan maneh!

Ana uga sesi lotre kanggo tamu kanggo menehi hadiah, siji sawise liyane, iku banget nengsemake!Saben uwong wis looking nerusake kanggo menang nomer begja ing tangane... Surak ora bakal mandheg!Ing kene, aku arep ngucapake matur nuwun maneh marang para tamu kanggo hadiah lucky draw, sing nggawe sesi undian lucky draw ing rapat tahunan luwih rame!

bonus

Poin lan deviden

Siji gelombang durung mandheg, siji-sijine, lan dividen taun fiskal sing paling diantisipasi wis ana!Poin-poin sing wis dikumpulake saben wong, pungkasane bakal dituku ing dhuwit kertas.Ing wektu iki, ana counters dhuwit sibuk lan keuangan ngetang dhuwit ing tataran, lan kabungahan dicethakaké ana ing pasuryan saben Lintratekers ora bisa didhelikake.

titik-lan-dividen

Duwe menang poin lan deviden, lan kebak ambisi kanggo pembangunan mangsa, iki Lintratekman!

Makan Malam Sugih

Meja sing kapenuhan pasugatan mewah, kabeh wong panggang lan ngombe bebarengan, bledosan anget surged ing atine, lan kabeh wong seneng panganan karo ngguyu lan seneng wektu bebarengan!

nedha bengi

Kanthi pasugatan sing enak lan ngguyu seneng, perayaan ulang tahun kaping 10 Lintratek rampung kanthi sukses!Upaya wingi nggawa kasil, lan kringet dina iki mesthi bakal nggawa prestasi sing apik ing sesuk.Ing taun 2022, ayo kita nguatake kapercayan, ngupayakake tanpa wates, nylametake impen kanthi semangat, lan nerusake bab anyar babagan pangembangan mbantu pangguna ngatasi masalah komunikasi!

foto klompok

Wektu kirim: Jul-08-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan