Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Enem potensial fitur teknis utama komunikasi 6G

Halo kabeh, dina iki kita bakal ngomong babagan fitur teknis kunci potensial jaringan 6G.Akeh netizen sing ujar manawa 5G durung ditutup kanthi lengkap, lan 6G bakal teka?Ya bener, iki kacepetan pangembangan komunikasi global!

6G

Ing Konferensi Teknologi 6G Global kaping 2, Liu Guangyi, pangareping pakar China Mobile, ujar manawa daya pendorong jaringan 6G asale saka telung aspek: siji yaiku tren integrasi ICDT, komputasi awan, AI, lan data gedhe, teknologi kasebut duwe wiwit nggabungake jaringan ing jaman 5G., kanggo nyepetake transformasi digital kabeh masyarakat;

liu-guangyi

Liyane babagan layanan anyar, skenario anyar lan syarat anyar, integrasi komunikasi, komputasi, AI lan keamanan, bakal dadi arah pangembangan jaringan 6G.

Sing terakhir saka telung aspek: ana pengalaman lan pelajaran saka proses pangembangan jaringan 5G, kayata tantangan konsumsi energi sing dhuwur lan biaya jaringan 5G sing dhuwur, lan kerumitan operasi lan pangopènan jaringan sing saya tambah amarga urip bebarengan. saka 5G, 4G, 3G lan 2G kanthi perluasan skala jaringan.

Jaringan 6G kudu nduweni karakteristik dhasar ing ngisor iki: pisanan, layanan on-demand, kapindho, jaringan cerdas lan disederhanakake, katelu, jaringan fleksibel, kaping papat, intelijen endogen, kaping lima, keamanan endogen, lan kaping enem, jaringan kembar digital.

Lapisan ngisor arsitektur utama jaringan 6G ing mangsa ngarep yaiku lapisan sumber daya fisik tradisional, kalebu stasiun pangkalan, menara, frekuensi, komputasi, lan sumber daya panyimpenan;lapisan tengah iku lapisan fungsi jaringan, lan hardware lan software sing decoupled saka hardware ndasari;lapisan ndhuwur iku lapisan manajemen orkestrasi, liwat The digital twin nyadari operasi otomatis jaringan, mbenakake adaptasi jaringan kanggo diferensiasi layanan anyar, skenario anyar lan panjaluk anyar, lan luwih ngembangaken Kapabilitas jaringan 6G mangsa.

Lintratek mesthi setya dadi pimpinan ing industri bridging sinyal sing lemah.Mulane, kita uga terus berkembang miturut langkah wektu.Kita yakin manawa bakal riset lan ngembangake piranti booster sinyal ponsel lan antena komunikasi sing ana gandhengane karo 6G malah 7G.Penguat sinyal telpon seluler Lintratek ana ing 155 negara lan wilayah ing saindenging jagad, nglayani luwih saka 1.3 yuta pangguna, mbantu pangguna ngatasi kabutuhan sinyal komunikasi, promosi kemajuan industri, lan nggawe nilai sosial.Hubungi kitakanggo mbangun kerjasama.


Wektu kirim: Jul-08-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan