Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Prinsip kerja penguat sinyal ponsel

Penguat sinyal telpon seluler, uga dikenal minangka repeater, kasusun saka antena komunikasi, duplexer RF, amplifier swara kurang, mixer, attenuator ESC, filter, amplifier daya lan komponen utawa modul liyane kanggo mbentuk link amplifikasi uplink lan downlink.

Penguat sinyal telpon seluler minangka produk sing dirancang khusus kanggo ngatasi zona wuta sinyal telpon seluler.Wiwit sinyal telpon seluler gumantung ing panyebaran gelombang elektromagnetik kanggo nggawe kontak komunikasi, amarga pamblokiran bangunan, ing sawetara bangunan dhuwur, ruang paling ngisor lan papan liyane, sawetara pusat perbelanjaan, restoran, papan hiburan kayata karaoke, sauna lan pijet, lemah. proyek pertahanan udara sipil, stasiun subway, etc., ing panggonan iki, sinyal telpon seluler ora bisa tekan lan telpon seluler ora bisa digunakake.

Penguat sinyal telpon seluler Lintratekbisa ngatasi masalah kasebut kanthi apik.Sanalika sistem booster sinyal telpon seluler dipasang ing papan tartamtu, wong bisa nampa sinyal ponsel sing apik ing endi wae nalika sampeyan nutupi kabeh wilayah ing kana.Iki minangka gambar mung kanggo nuduhake cara kerja booster seluler.

booster sinyal telpon seluler

Prinsip dhasar saka karyane yaiku: gunakake antena maju (antena donor) kanggo nampa sinyal downlink saka stasiun pangkalan menyang repeater, nggedhekake sinyal sing migunani liwat amplifier kebisingan sing sithik, nyuda sinyal gangguan ing sinyal kasebut, lan nambah. rasio signal-to-noise (rasio S/N).);banjur mudhun-diowahi kanggo sinyal frekuensi penengah, disaring dening Filter, digedhèkaké ing frekuensi penengah, lan banjur munggah-diowahi kanggo frekuensi radio dening owah-owahan frekuensi, digedhèkaké dening amplifier daya, lan dikirim menyang stasiun seluler dening antena mundur. (antena transmisi maneh);ing wektu sing padha, antena mundur digunakake.Sinyal uplink saka stasiun seluler ditampa, lan diproses dening link amplifikasi uplink ing sadawane dalan sing ngelawan: yaiku, dikirim menyang stasiun pangkalan liwat amplifier swara sing kurang, konverter mudhun, saringan, amplifier intermediate, lan upconverter, lan power amplifier.Kanthi desain iki, komunikasi rong arah antarane stasiun pangkalan lan stasiun seluler bisa ditindakake.

Instruksi instalasi lan pancegahan:

1. Pilihan model: Pilih model sing cocok miturut jangkoan lan struktur bangunan.

2. rencana distribusi antena: Gunakake arah antena Yagi njobo, lan arah antena kudu nuding menyang stasiun basa ngirim okehe kanggo entuk efek reception paling.Antena omnidirectional bisa digunakake ing jero ruangan, lan dhuwur instalasi 2-3 meter (Jumlah antena lan lokasi gumantung ing wilayah njero ruangan lan struktur njero ruangan), mung siji antena njero ruangan sing kudu dipasang kanggo jarak sing ora bisa dicegah ing njero ruangan kurang saka 300 kothak. meter, 2 antena njero ruangan dibutuhake kanggo sawetara 300-500 meter persegi, lan 3 dibutuhake kanggo sawetara 500 kanggo 800 meter persegi.

3. Panginstalan booster sinyal telpon seluler: umume dipasang ing luwih saka 2 meter ing ndhuwur lemah.Jarak antarane lokasi instalasi peralatan lan antena njero ruangan ruangan kudu diarahake kanthi jarak sing paling cedhak (kanthi kabel sing luwih dawa, luwih atenuasi sinyal) kanggo entuk efek sing paling apik.

4. Pamilihan kabel: standar feeder penguat sinyal radio lan televisi (yaiku TV kabel) yaiku 75Ω, nanging penguat sinyal ponsel minangka industri komunikasi, lan standar yaiku 50Ω, lan impedansi sing salah bakal ngrusak indikator sistem.Kekandelan kabel ditemtokake miturut kahanan nyata ing situs kasebut.Sing dawa kabel, sing luwih kenthel kabel kanggo ngurangi atenuasi sinyal.Nggunakake kabel 75Ω kanggo nggawe host lan kabel mismatched bakal nambah gelombang ngadeg lan nimbulaké masalah gangguan liyane.Mulane, pilihan kabel kudu dibedakake miturut industri.

Sinyal sing dikirim dening antena njero ruangan ora bisa ditampa dening antena ruangan, sing bakal nyebabake swasana ati.Umume, loro antena kasebut dipisahake kanthi jarak 8 meter kanggo ngindhari eksitasi.

Lintratek, profesional ngatasi masalah sinyal telpon seluler!Manggahubungi kitakanggo layanan pelanggan.


Wektu kirim: Jul-05-2022

Ninggalake Pesen Panjenengan