Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

Kasus Proyek

Solusi kanggo pelanggan pungkasan

Miguel minangka salah sawijining pelanggan pungkasan saka Kolombia, dheweke lan kulawargane manggon ing pinggiran Kolombia, lan sinyal ing omah wis ala, amarga sinyal kasebut ora kuwat.Lan ana masalah pamblokiran tembok, sinyal ruangan rampung diblokir.Biasane kudu metu saka omah kanggo nampa sinyal telpon seluler.
Kanggo ngatasi masalah iki, dheweke njaluk bantuan kanggo Lintratek, njaluk kit lengkap booster sinyal ponsel lan rencana instalasi.

Tim sales profesional Lintratek wis ngrampungake ewu kasus kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.Dadi, sawise entuk panjaluk saka Miguel, mula dheweke ngonfirmasi informasi sinyal ponsel ing wilayahe kanthi aplikasi telpon.Sawise tes frekuensi, disaranake KW16L-CDMA iki kanggo dheweke miturut umpan balik:
1.Miguel lan bojoné nggunakake operator jaringan padha: Claro, Mulane single band nyurung sinyal seluler cukup, lan cocog karo frekuensi CDMA 850mhz.
2.Omah Miguel kira-kira 300 sqm, mulane siji antena langit-langit njero ruangan bisa nutupi cukup.

1

KW16L-CDMA bisa èfèktif mutusake masalah sinyal telpon, amplifying panrimo sinyal sel.Ing panuntun dhumateng antena, kekuatan sinyal ruangan bisa meningkat, lan sinyal bisa ditularaké ing jero ruangan liwat tembok.Kabeh proyek instalasi gampang banget nanging cocok kanggo kahanan Miguel.
Biasane kanthi rekomendasi, para pelanggan gelem nyoba sampel ing wiwitan.Kita bakal duwe pamriksa profesional sadurunge saben mesin metu saka gudang.Sawise pamriksan, staf gudang kita bakal ngemas kanthi ati-ati.Banjur atur logistik UPS.

3

Sawise kira-kira seminggu, dheweke nampa conto kasebut.Tindakake video lan instruksi instalasi kita.
Padha diinstal antena Yagi ruangan ing panggonan karo sinyal ruangan apik, lan nyambungake antena langit-langit njero ruangan lan amplifier ing sambungan saka baris 10m.
Sawise kasil nginstal amplifier sinyal, dheweke kasil nampa sinyal sing ditingkatake ing jero ruangan, sinyal njero ruangan asline diganti saka 1 bar dadi 4 bar.

Rekomendasi kanggo Importir

1. Komunikasi awal: Kanggo nutupi wilayah sinyal lemah lokal lan rencana adol booster sinyal telpon seluler ing Peru, pelanggan importir Alex langsung nemokake kita Lintratek sawise nggoleki informasi kita dening Google.Penjual Lintratek Mark kontak karo Alex lan sinau tujuan tuku booster sinyal ponsel kanthi WhatsApp lan email, lan pungkasane menehi saran model sing cocog kanggo booster sinyal ponsel: KW30F seri dual-band amplifier sinyal ponsel lan sinyal ponsel seri KW27F amplifier, kabeh iku repeater daya output amba, daya mungguh 30dbm lan 27dbm, gain punika 75dbi lan 80dbi.Sawise ngonfirmasi tabel parameter saka rong seri kasebut, Alex ujar manawa dheweke kepenak banget babagan pakaryan lan sikap kita.

3

2. Layanan khusus tambahan: Banjur menehi syarat kanggo pita frekuensi, logo lan label layanan khusus.Sawise rembugan lan konfirmasi karo departemen produksi lan manager departemen, kita sarujuk syarat Alex lan nggawe kutipan dianyari, amarga kita padha manawa kita bisa nggawe sampurna.Sawise 2 dina diskusi, pelanggan mutusake supaya pesen, nanging wektu pangiriman sajrone 15 dina.Miturut panyuwunan wektu pangiriman pelanggan, kita uga mbutuhake para pelanggan mbayar simpenan 50%, supaya departemen produksi bisa kanthi cepet ngasilake produk pelanggan.

3. Konfirmasi pembayaran sadurunge produksi: Sawisé iku, kita rembugan cara pembayaran, PayPal utawa transfer bank (loro-lorone ditampa), sawise customer dikonfirmasi iku transfer bank, lan customer informed sing personel DHL bakal teka kanggo njupuk barang sawise produksi rampung ( item EXW).Miturut panyuwunan pelanggan, salesman langsung nyiapake invoice resmi sing cocog lan dikirim menyang pelanggan.
Dina sabanjure, sawise pelanggan mbayar simpenan 50%, kabeh baris produksi perusahaan kita setya ngasilake produk khusus Alex, sing dijamin bakal diprodhuksi sajrone 15 dina.

4. Tindakake lan nganyari info produksi: Sajrone produksi barang pelanggan ing departemen produksi, salesman uga takon babagan kahanan produksi departemen produksi saben 2 dina lan nglacak kabeh proses.Nalika departemen produksi nemoni masalah produksi lan pangiriman, kayata kekurangan bahan, preian, logistik lan wektu transportasi.

4

5. Packaging lan pengiriman: Ing dina kaping 14 sawise simpenan dibayar, salesman ngandhani yen produksi barang wis rampung, lan pelanggan mbayar sisa 50% saka jumlah total ing dina kapindho.Sawise mbayar saldo, sawise konfirmasi finansial, salesman ngatur supaya petugas gudang ngemas barang sing dikirim.

5

Ninggalake Pesen Panjenengan