. China KW20L ponsel UMTS 5-band sinyal booster operator jaringan seluler ningkatake gain 2G 3G 4G 70dB karo fungsi AGC Produsen lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

KW20L ponsel UMTS 5-band penguat sinyal operator jaringan seluler ningkatake gain 2G 3G 4G 70dB kanthi fungsi AGC

Katrangan singkat:

Lintratek nyuplai KW20L ponsel UMTS 5-band penguat sinyal operator jaringan seluler ningkatake gain 2G 3G 4G 70dB kanthi fungsi AGC.KW20L limang band seri bisa nutupi limang band ing wektu sing padha.
1.KW20L-LGDWL-B20 punika dodolan panas ing negara Eropah.Amarga kanggo Eropa, 4g bisa dadi 800mhz utawa 2600mhz.Ing sak panggonan, bisa ngedongkrak frekuensi sinyal operator beda.
2.KW20L-LGDWL-B28/B7, digunakake digunakake ing Asia, kaya Filipina.4g wis nganyari kanggo 700mhz B28.
3.KW20L-LLCPA-B12/B13, model iki karo frekuensi bisa digunakake digunakake ing Amerika Utara.Sing padha KW20L-LLCPA-B28/B7 panas ing Amérika Kidul.

KW20L ponsel UMTS 5-band penguat sinyal operator jaringan seluler ningkatake gain 2G 3G 4G 70dB kanthi fungsi AGC


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Ponsel KW20L UMTS 5-band booster sinyal bisa ditutupi limang frekuensi sinyal.
Tuladhane:
Ing negara Eropa biasane operator jaringan nutupi 800/900/1800/2100/2600mhz kanggo 2g 3g 4g.Ingkang paling penting yaiku kabeh digunakake kanthi kerep.Banjur, limang band booster bisa cocog karo kabutuhan klien.Nanging, ora saben panggonan karo limang frekuensi sinyal.Dadi, yen sampeyan ora yakin model apa sing kudu sampeyan tuku, sampeyan bisa hubungi kita lan bakal mbantu sampeyan mriksa lan ngirim solusi jaringan opsional.Kita duwe model dual band, triple band utawa quad band sinyal booster kanggo pilihan sampeyan.

1.1 KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Parameter Produk (Spesifikasi) KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Feature

Penguat sinyal jaringan seluler limang (Penta) band AGC

ODesain tampilan

Logam ireng utawa werna sing disesuaikan karo layar tampilan LCD

Siki

245*165*32mm, 1.25kgs

PUkuran ackage

328*228*58mm, 1.55kgs

Dhukungan Frekuensi

KW20L-LGDWL 700/800+900+1800+2100+2600MHZ;

KW20L-LCDWL 700+800+850+1800+2100MHZ;

KW20L-LLCPA 700(B12+B13)+850+1900+1700MHZ;

KW20L-LLCPA 700+850+1900+1700+2600MHZ;

Blan jembaré

17M + 10M + 25M + 60M + 45M

MCakupan kapak

800m2

Daya Output

15±2dBm

20 ± 2dBm

gain

55 ± 2 dB

70±2dB

Ripple ing Band

6dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

< 5W

Carane nginstal KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal?

Ing ngisor iki ana prinsip kerja KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal:

1.2 KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

1. Sadurunge nginstal piranti, sampeyan kudu konfirmasi sing ana 4 bar panrimo sinyal seluler njaba bangunan, amarga yen sinyal njaba banget banget, piranti ora bisa bener.
2. Pasang antena ruangan ing gendheng utawa nang endi wae unobstructed.Lan antena ruangan luwih apik langsung menyang stasiun pangkalan kaya sing ditampilake ing foto.
3. Instal KW20L sel telpon UMTS 5-band nyurung sinyal nang ngarep lan nggunakake kabel 15m kanggo nyambungake nyurung karo antena ruangan.Nanging sing paling penting yaiku babagan isolasi.Isolasi antarane antena ruangan lan njero ruangan kudu dipisahake tembok bata.Yen ora, nyoba kanggo nggedhekake jarak.
4. Akhire, nggunakake kabel kanggo nyambungake KW20L ponsel UMTS 5-band nyurung sinyal karo antena njero ruangan.Babagan antena njero ruangan, kita duwe antena langit-langit, antena panel, antena pecut lan antena desktop 360 derajat kanggo pilihan sampeyan.Yen sampeyan perlu kanggo nutupi 2 jubin utawa wilayah liyane, kita bakal menehi saran kanggo nyambung karo luwih saka rong antena njero ruangan.

antena booster lintratek

5. Banjur nguripake nyurung lan mriksa karya fungsi.Yen ora bisa digunakake, hubungi tim sales lintratek kanggo njaluk bantuan.

Fitur Produk & Aplikasi saka KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal

Penguat sinyal seluler Lintratek cocog ing macem-macem papan ing endi wae kuitansi sinyal seluler kurang kaya trowongan, deso, mall, ruang paling ngisor, ruangan KTV, lsp.

aplikasi penguat sinyal lintratek

Lan kanggo macem-macem ukuran aplikasi, solusi jaringan beda, contone, kaya KW20L ponsel UMTS 5-band booster sinyal.
1. Yen jangkoan 100-200sqm, sampeyan bisa nimbang kanggo kit lengkap karo 1 antena panel njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LDPA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, antena panel njero ruangan nganggo kabel 2m, adaptor.)
2. Yen jangkoan luwih saka 200sqm utawa karo bangunan 2 lantai, sampeyan bisa nimbang loro kanggo telung antena njero ruangan.
(Kit lengkap kalebu: antena LPDA ruangan, kabel 15m ruangan, booster, kabel 1m, adaptor 2 arah, 2 antena panel njero ruangan, kabel njero ruangan 5m utawa 10m, adaptor.)
Yen sampeyan bingung babagan rencana instalasi, sampeyan bisa hubungi kita kanggo saran profesional liyane.

FAQ

1. Apa sampeyan duwe booster sinyal kanggo transmisi sinyal jarak adoh?
Ya, kita uga nyuplai repeater kuat lan repeater optik serat kanggo transmisi sinyal long distance, bab 1-3km.

2. Kadospundi kula saged mangertos instalasi ingkang paling cocok kangge papan kula?
Sampeyan bisa nyedhiyani kita cithak biru bangunan sing arep kanggo nutupi.Kita bakal ngrancang rancangan instalasi sing paling wajar kanggo sampeyan.

3. Mung bisa nyambung siji Piece saka antena njero ruangan karo nyurung sinyal?
Ora, sampeyan bisa nginstal luwih saka siji Piece saka antena njero ruangan ketemu dikarepake, kita nyedhiyani 2-cara utawa 3-cara splitter kanggo sampeyan éling iku.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk

    Ninggalake Pesen Panjenengan