. China KW17L sinyal telpon seluler nyurung GSM UMTS dual band 65dB gain output daya 17dbm upgrade inti kanggo ngarep lan kendaraan Produsèn lan Supplier |Lintratek

Email utawa chatting online kanggo layanan siji-mandeg, kita bakal nyedhiyani sampeyan macem-macem pilihan saka solusi jaringan.

KW17L penguat sinyal ponsel GSM UMTS dual band 65dB gain output daya 17dbm upgrade inti kanggo omah lan kendaraan

Katrangan singkat:

Lintratek nyedhiyakake booster sinyal ponsel KW17L GSM UMTS dual band 65dB gain output daya 17dbm upgrade inti kanggo ngarep lan kendaraan.Bisa ngedongkrak loro band kanggo 2G 3G lan 4G saka kabeh ndonya, daya output punika 17dbm, gain punika 65dbi banget populer ing negara Amérika Kidul lan Timur Tengah, kayata, Kolombia, Honduras, Paraguay, Arab Saudi, Ghana, Yaman lan Uni Emirat Arab.
KW17L booster sinyal telpon seluler GSM UMTS dual band 65dB gain output daya 17dbm upgrade inti kanggo ngarep lan kendaraan.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk penguat sinyal ponsel KW17L

Babagan KW17L seri dual band amplifier, iku bisa ngedongkrak loro band ing wektu sing padha, supaya bisa ngedongkrak 2G 3G lan 4G ing wektu sing padha karo siji KW17L nyurung sinyal telpon seluler.
Bagean dhasar saka siji amplifier sinyal pesawat lengkap, kalebu piranti amplifier, antena langit-langit njero ruangan kanthi kabel 2m, antena LPDA ruangan, kabel 15m.Kaya biasane, kita nyambungake kabel 15m karo antena LPDA ruangan lan amplifier.Kajaba iku, sambungake amplifier karo antena langit-langit njero ruangan nganggo kabel 2m.

1.1 KW17L booster sinyal telpon seluler

Parameter Produk (Spesifikasi) penguat sinyal ponsel KW17L

Feature

Penguat sinyal ponsel dual band

ODesain tampilan

Logam ireng utawa werna sing disesuaikan karo layar tampilan LCD

Siki

188*105*20mm, 0.72kgs

PUkuran ackage

237*143*75mm, 1.2kgs

Dhukungan Frekuensi

(Blan5 + Band 4) CDMA+AWS 850+1700MHZ;

(Band 5 + Band 3) CDMA+DCS 850+1800MHZ;

(Band 5 + Band 8) CDMA+GSM 850+900MHZ;

(Band 5 + Band 2) CDMA+PCS 850+1900MHZ;

(Band 5 + Band 1) CDMA+WCDMA 850+2100MHZ;

(Band 8 + Band 3) GSM+DCS 900+1800MHZ

(Band 8 + Band 1) GSM+WCDMA 900+2100MHZ

 

MCakupan kapak

600m2

Daya Output

15±2dBm

17 ± 2dBm

gain

53 ± 2 dB

65±2dB

MTBF

50000 jam

Power Supply

AC:100~240V, 50/60HzDC:5v 1a

EU / UK / standar AS

Konsumsi Daya

< 5W

Ing ngisor iki minangka prinsip kerja penguat sinyal ponsel KW17L.

1.2 KW17L booster sinyal telpon seluler

Babagan prinsip penguat sinyal ponsel KW17L, ditampa sinyal seluler saka stasiun pangkalan liwat antena LPDA ruangan lan banjur amplifier bakal nambah sinyal seluler, antena langit-langit njero ruangan bakal ngirim sinyal seluler sing digedhekake menyang telpon pangguna. , supaya kekuatan sinyal seluler pangguna bakal dikuatake.
Ati-ati, aja nyetel antena ruangan sing cedhak karo stasiun pangkalan lokal utawa nyetel jarak antena njero ruangan lan antena ruangan kurang saka 15m, amarga sinyal seluler pangguna bakal ngunggah kekuwatan sinyal sing padha menyang stasiun pangkalan lokal.
3. Fitur Produk & Aplikasi penguat sinyal ponsel KW17L
KW17L nyurung sinyal telpon seluler tahan panas lan kelembapan, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan -10 derajat nganti 55 derajat.
Produk kasebut nduweni macem-macem aplikasi lan akeh kombinasi frekuensi.Bisa digunakake ing kabin log, hotel, ruang paling ngisor, bar, KTV lan liya-liyane.

Fitur Produk & Aplikasi penguat sinyal ponsel KW17L

KW17L nyurung sinyal telpon seluler tahan panas lan kelembapan, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan -10 derajat nganti 55 derajat.
Produk kasebut nduweni macem-macem aplikasi lan akeh kombinasi frekuensi.Bisa digunakake ing kabin log, hotel, ruang paling ngisor, bar, KTV lan liya-liyane.

A. Yen sampeyan pengin nginstal ing kabin log karo 100-200 meter persegi, disaranake sampeyan bisa nginstal siji piranti KW17L sinyal telpon seluler nyurung karo antena langit-langit njero ruangan lan antena LPDA ruangan.
B. Yen sampeyan pengin nginstal ing KTV karo 400-600 meter persegi, disaranake sampeyan bisa nginstal siji Piece saka KW17L piranti nyurung sinyal telpon seluler, loro kanggo telung bagéyan antena langit-langit njero ruangan karo splitter 2-cara utawa 3- cara splitter, siji Piece saka antena LPDA ruangan karo sawetara kabel.
Yen sampeyan butuh saran pertandhingan, hubungi tim sales Lintratek.

1.3 KW17L booster sinyal telpon seluler

A. Yen sampeyan pengin nginstal ing kabin log karo100-200 meter persegi, disaranake sampeyan bisa nginstal siji piranti KW17L nyurung sinyal telpon seluler kanthi antena langit-langit njero ruangan lan antena LPDA ruangan.
B.Yen sampeyan pengin nginstal ing KTV karo400-600 meter persegi, disaranake sampeyan bisa nginstal siji Piece saka KW17L piranti nyurung sinyal telpon seluler, loro kanggo telung bagéyan antena langit-langit njero ruangan karo splitter 2-cara utawa splitter 3-cara, siji Piece saka antena LPDA ruangan karo sawetara kabel.
Yen sampeyan butuh saran pertandhingan, hubungi tim sales Lintratek.

FAQ

Q: Napa ampli ora bisa digunakake sawise instalasi?
A: ① Mangga dipriksa jarak antarane antena ruangan lan antena njero ruangan apa tetep adoh saka 15m utawa ora, supaya ora ngganggu dhewe.
② Mangga dipriksa arah antena ruangan apa titik menyang stasiun basa.

P: Apa amplifier bisa nggedhekake 2G 3G utawa 4G ing negaraku
A: Amplifier bisa nggedhekake 2G 3G lan 4G anggere jinis bisa ngedongkrak cocog, contone, KW17L-CP bisa ngedongkrak Band 5 lan band 2, yen Kolombia 2G 3G lan 4G nggunakake loro band iki, kita KW17L- CP bisa ngedongkrak 2G 3G lan 4G ing Kolombia.

Q: Carane aku bisa njaluk barang?Bisa ngomong wektu pangiriman?
A: Kita bakal ngirim barang kanthi ekspres, kayata, DHL, TNT, EMS, FedEx, lan UPS.
Wektu pengiriman bisa beda karo negara sing beda-beda, salesman jaban rangkah kita bakal tetep nggatekake trek kasebut lan ngirim nganyari bingkisan kasebut.

P: Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?
A: Kita biasane nampa transfer bank, kertu kredit, T / T, Western Union lan PayPal, kita uga bisa rembugan yen sampeyan kudu mbayar kanthi cara liyane.

Q Apa repeater bisa diinstal ing njaba bangunan?
A Ora, ora bisa, amarga tutup logam ora anti banyu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ninggalake Pesen Panjenengan